Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny ja mam w przyszły wtorek iść do mojej ginekolog, bo potem wyjeżdza na 3 tygodnie na wakacje. To będzie 5 tydzień i 4 dzień mojej ciązy...boję się ze nie zobaczę serduszka...i będe się znowu martwić, bo w kwietniu tego roku mialam niestety zabieg usunięcia ciązy bo serduszko malucha nie biło......
Czy któraś z was miala tak wcześnie usg robione?
Przepraszam, że nie odnoszę się do waszych postów, ale nie nadąrzam czytać, a nie mam za dużo czasu na przegladanie na bieżąco.
ja wiedziałam już w 12 tyg. i tak zostało.
Ja też mam ciuszki po synku. Większość kupiłam na Allegro, nowe lub używane z Anglii, USA. Najlepsze są takich firm, jak: Mothercare, Next, H&M. Po tylu praniach wyglądają jak nówki. Dzidzie leżą w łóżeczkach, nosimy je na rączkach, więc nie ma możliwości, żeby ubranka się powycierały itp. Jeżeli coś mogę doradzić (z doświadczenia) to najlepsze są pajacyki i body rozpinane na całej długości z przodu. Kiedys w H&M były super body Disneya zapinane na zakładkę (z boczku i w kroczku). Jest to o tyle ważne, aby dzidzi nic nie uwierało i nam było wygodnie zmieniać pieluszki (co 2-3 godziny).moja koleżanka dużo ma ciążowych właśnie...ja dla małego kupowałam-firmowe z h&m, nexta nic nie zniszczone.
Z beta hcg jednak nie wiem któy to tydzień bo tam są takie dziwne normy. Może któraś z Was zna się lepiej: