• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2009

reklama
Nika, rzeczywiscie jakas chamska baba, rozumiem ze to klinika ale jak ktos sobie wyraznie zyczy zeby nie bylo studentow to maja obowiazek spelnic to zyczenie! Ja sama jestem studentka i sie ucze na klinice i dlatego wiem tyle ze od szpitala uniwersyteckiego trzeba sie trzymac jak najdalej...Ale ja mam naprawde fajny wybor innych szpitali wiec problemu nie mam.
A wiecie co zauwazyłam ze z tych nierozpakowancyh to Nefka nam gdzies zniknela..chyba ze juz ma dzidzie przy sobie i tylko znac nie daje:confused:

U mnie juz po obiadku, barszczyk czerwony i krokieciki były.
Jedziemy dziś do niedawno otwartego centrum handlowego,ale się cieszę :-)

Z niecierpliwością czekam na wieści od moonik1.

Hej Dziewczyny! Od dziś z Lenką jesteśmy w domku:-) Wieczorem postaram się wrzucić zdjęcia i ponadrabiać zaległości w czytaniu. Czujemy się super. Pochwalę się tylko, że udało mi się urodzić bez nacięcia krocza, choć musiałam o to trochę powalczyć z położną, która już trzymała nożyce w ręcę:no: Ale jest super!!!
Pozdrawiamy!!!

Hej Dziewczyny! Od dziś z Lenką jesteśmy w domku:-) Wieczorem postaram się wrzucić zdjęcia i ponadrabiać zaległości w czytaniu. Czujemy się super. Pochwalę się tylko, że udało mi się urodzić bez nacięcia krocza, choć musiałam o to trochę powalczyć z położną, która już trzymała nożyce w ręcę:no: Ale jest super!!!
Pozdrawiamy!!!

Fajnie że już jesteście w domku :-D a gdzie rodziłaś w Wałbrzychu:confused: ja w Dzierżoniowie i powiem szczerze że z porodu jestem zadowolona miałam fajna położną:tak: gorzej później na oddziale z malutkim bo nie miałam pokarmu a pielęgniarki od noworodków nie chciały mi go dokarmiać tzn. taka jedna była co powiedziała że jestem leniwa i dziecka nie chce mi sie karmić i dla swojej wygody go oddaję na dokarmianie :angry:

reklama
Nik_a dzielna i wojownicza babeczka z Ciebie!!! I bardzo dobrze!!! Bo co mają niepotrzebnie nacinać!!! Jak widać dało radę bez:-) gratuluję jeszcze raz:-)

Nika81 Ty się nie martw ani nie denerwuj- nie warto!!! Tym bardziej że to ostatnia wizyta u tego babsztyla!!!
Ja też uczyłam się w szpitalach klinicznych i wiem jak tam do pacjentów podchodzą...tłumaczą to tym że studenci muszą się na kimś uczyć. Osobiście szpitali klinicznych unikam, nie lubie być królikiem doświadczalnym....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry