miotlica
Fanka BB :)
Ewelcia, ja nie mam problemów z otwieraniem BB - a czy jesteś pewna, ze to tylko problem z BB czy może inne stronki też tak wolno chodzą? Wtedy byłby to problem z Twoim dostawcą Sieci. A co do upławów, to może ich być więcej w ciąży - niepokoić powinien dziwny zapach czy zabarwienie, mój gin zawsze pyta o upławy, choć ja na razie normalnie.
Myfa, co do szyjki, to ja nie wiem ile dokładnie wynosi u mnie jej długość, ginek za każdym razem przy badaniu mówi "szyjka długa, szczelnie zamknięta" - czy dokładną długość można zmierzyć tylko na USG dopochwowym?
U mnie dziś biało. Zima zawitała a ja pomyślałąm: "coraz bliżej święta"

Myfa, co do szyjki, to ja nie wiem ile dokładnie wynosi u mnie jej długość, ginek za każdym razem przy badaniu mówi "szyjka długa, szczelnie zamknięta" - czy dokładną długość można zmierzyć tylko na USG dopochwowym?
U mnie dziś biało. Zima zawitała a ja pomyślałąm: "coraz bliżej święta"

Chyba jakies male sa?To to tylko od pasa w dol sie kladzie na lozku?Spis rzeczy do szpitala zrobiony z 3 waszych tu wklejanych,chyba nie bylo na nim suszarki do wlosow,lampki malej doczepianej do lozka,kremow na rozstepy i do biustu,soczewek kontaktowych i plynu (ja nosze),jaska pod glowe,komoreczki,lapka(jesli bedzie mozna korzystac) i chyba talerzyka,kubka i sztuccow-tak sobie dopisalam,moze te rzeczy byly ale przeoczylam.Zreszta ja zawsze mam nadbagaz jakbym jechala na rok;-)