Kaczuszka to okropne jak cie potraktowali!Jestem w szoku.
Miotlica wg mnie chodzi wlasnie o bole podobne do miesiaczkowych,tzn to lekarze nazywaja skurczami.Ja to mialam czasem miedzy 12 a 17 tc i kazano mi brac Nospe-po 10 min przechodzilo.Rowniez mysle ze twardnienie brzucha jest nazywane jako skurcze,jedne sa grozne,inne nie,ja musze brac na nie fenoterol + isoptin,rowniez skuteczne leki.
Leganza u nas wychodzi 50% brazowe,40% niebieskie i 10% zielone.Podejrzewam ze beda brazowe ale snilo mi sie ze corcia bedzie niebieskooka:-)
Maniulka ja mam to samo z tym lataniem do kibelka,moze nie az tak czesto ale co godzine to jak nic odwiedzam toalete.Jesli nie masz przy tym pieczenia czy bolesnosci to na pewno wszystko jest OK i nie jest to np zapalenie pecherza czy cewki moczowej.
Doszla 1 partia ubranek uzywanych z allegro.Sa ladniutkie,zwlaszcza za cene 2,80zl za sztuke(wyliczylam srednia hehe).Jestem tak wk...na swoj aparat ze szok.
Robi g**niane fotki,jakies rozmazane,znieksztalca kolory i nie oddaje stanu faktycznego tych ubranek.Zreszta jak wklejam zdjecia brzucha to same widzicie jakie sa kiepskie te foty i rozmazane.A w podrozy poslubnej nam sie zepsul na 2 dni-koszmar!