M
modroklejka
Gość
justina ja robie mocz i morfologie i przeciwciała-bo my mamy z mezem konflikt...i to wsio

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

i co tu poradzić ja przytyłam ok 10 kg, a ostatnio jak mnie ważyła pani w poradni to niby 1,5kg mniej ale to nie ta sama waga co u ginekologa. Dziewczyny co ile jest wizyta po 30 tyg czy już co 2 tyg chodzicie ja mam wizytę 19 i będę już w 30 tyg.
Mam nadzieję że ten czas szybko minie . Czy wy też odliczacie czas do porodu jakimiś ważnymi dla was imprezami np: oby do urodzin taty , albo do roczku siostrzenicy ,bo ja tak robię czy to nie jest głupie z mojej strony ale czas jakoś tak szybciej mi leci.:-)
trzeba pomysleć nad zmianą może jednak..
). Pojechaliśmy sobie na zakupy, znaczy się na razie wyoglądać co mniej więcej nam się podoba. Wózek nawet zdecydowaliśmy jednogłośnie, tylko na razie kolor który nam odpowiadał nie jest dostępny (dobrze, że u znajomej to jak tylko zamówią towar to da nam znać). Reszta rzeczy też tak różnie. Poczekamy jeszcze żeby tak na mur beton wyszła ta córunia to wtedy wybierze się odpowiedni kolor. Mój mąż bez względu na kolor wybierał same sukienki (wariat, kazałabym mu spać w sukience, albo paradować całe dnie tylko w spódniczkach). Muszę przyznać, że nawet różowe śpioszki wydawały mu się pasować tylko na chłopca. Czy wszyscy tatusiowie dziewczynek tak mają? Aha, kupiliśmy w sumie tylko jedną rzecz - maszynkę do mielenia mięsa Zelmera z funkcją szatkownicy i wyciskarką do owoców (tu mąż stwierdził, że przyda się dla córuni do robienia soczków).