A
agazoja
Gość
witajcie mamuśki w ten piękny dzionek; jak samopoczucie i Wasze ukochane Maleństwa?? pozdrawiam serdecznie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak na prade nie wiem czemu potem było mi głupio i płakałam w kącie bo cóż te dziecko zawiniło że matka ma burze hormonalna teraz jak czuję że tykam jak bąba zegarowa kłade się i jak wstaję odrazu inaczej się czuje :-):-):-)
Ja również dzisiaj się skusze na szarlotkę według przepisu Mordoklejki a tak przy niedzieli, może ktos w gosci zawita to bedzie czym poczęstować a jak nie to znając mój apetyt pewnie się nie zmarnuje:-):-):-)Miłego dzionka
O 6 rano zaczęły wyć wszystkie cielaki mojego szwagra( ma koło nas pastwisko dla cielaków) normalnie myślałam, że zwariuję, a mój mąż jakby coś wyczół i mówi, to chyba byki Januszowi uciekły, no i wyszedł na dwór, ale nic nie widział, a ja potruptałam do kuchni, podeszłam do okna a tam... dwa wielkie byki stoją i się na mnie patrzą , mówię Wam, myślałam, że padnę z wrażenia
zawołałam mężunia, on zadzwonił po brata i zabrali je z mojego trawnika...Niby darmowe kosiarki, ale takich kosiarek to ja się boję
Muszę męża pogonić, zeby mi jak najszybciej ogrodził naszą posesję, bo jak będe sama w ogrodzie, a takie bydle do mnie przyjdzie , to ja chyba z oknem do domu wejdę
Dobrze, ze my nie mamy gospodarstwa... a w szczególności tych wielgachnych byków
no i jeszcze gęsi no te to też potrafią cała wies się ze mnie smiała jak przed nimi uciekałam 

co do wątku z przepisami to jestem za bo też teraz będe szukać a troche tego jest więc napewno by to ułatwiło sprawwe 
.

.