reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Już mam radochę :-D
No to która następna, Tanu Ty kochana pisałaś, że jeszcze 2 dni i możesz rodzić, a może Ty Ola masz już dwie reguły S zaliczone, pozatym zostało Ci widzę na suwaczku, że do końca masz 3 dni....
Ja niestety dzień wielkiego spotkania z moją córeczką mam odroczony do piątku 6.03 niestety buuuuu
Tak czy siak zaczęło się marcowe rozpakowywanko...;-):tak::-) yupiiiii

reklama
to się Kaczuszka troszkę pośpieszyła...była w kolejce za mną :( ja tak nie chce :) hehehe
pewnie jak już męża ściągnęła z pracy to trzecie S było i poszło od razu :)

dzisiaj cały dzień tel mi dzwoni i wszyscy się wypytują czy długo jeszcze :)

Ostatnia edycja:
Hej
super wiadomość, że przybędzie nowa mama:tak:Oj teraz tojuz się zacznie:tak:;-)

Ja wróciłam od ginka. Z dzidzią wszystko dobrze, tylko główka nadal w górze.W tym tygodniu mam jechać do szpitala i zrobić termin cc. Więc niebawem poznam datę spotkania z dzidzią. :tak:
Pogoda trochę deszczowa się u nas zrobiła i ja jakoś bardziej ospała teraz jestem. Niedawno zjadłam obiadek i chętnie poszłabym teraz spać, ale co wtedy będę robiła w nocy???

Caro moja Mała całą ciąże była odwrócona główkowo, a na ostatniej wizycie u ginka (23.02) zrobiła mi niespodziankę, z pozycji główkowej zmieniła ułożenie na miednicowe. ;-)

Jestem po wizycie u ginka i dostałam skierowanie na wywołanie porodu, miałam jechać jeszcze dzisiaj do szpitala ustalić termin ale spanikowałam, tymbardziej że mam kolejną awanture z mężem za sobą i bardzo sie boje:-(

Jestem troszke zaspana bo nie dawno wstalam ale to ze Kaczuszka zaczyna rodzic to doczytalam:-D:-D:-D
Nareszcie cos sie rusza,bo maly zastoj byl:-)

julia moze Ty bedziesz kolejna marcoweczka??
Jak dostalas skierowanie to jedz do szpitala a mezem sie nie przejmuj napewno jak zobaczy malego szkraba to mu przejdzie i bedzie ok.
Jak by coc to daj znac.
Masz nr.tel do ktorejs z nas?jesli nie to ja Ci zaraz wysle moj nr.na proiva i jak urodzisz to napisze sms ok.

reklama
Jade jutro rano i zobaczymy czy mnie zostawią bo wiecie jak z tymi miejscami a jak nie to podadzą date przyjazdu. z jednej strony lepiej bo jakby sie zaczęło to bym sie martwiła że nie będzie miejsca a tak to lada dzień mnie wcisną:-D

Do góry