reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

My raczej na to auto zdecydowani (tzn nie konkretnie na to), jeszcze trzeba dozbierać. Ale nie chcemy disla, bo te silniki w tych samochodach właśnie sprawiają problem ponoć.

Volcan, mój teraz w styczniu dopiero (przypiliło go :-) )

reklama
No prosze to moje gratulacje dla mezulka:-)
I powiem Ci ze mnie zdziwilo to co napisalas o dislu , bo wlasnie sie mowi ze disel to silnik jest mocniejszy.

Rzeczywiscie kazdy ma inne gusta ale ja akurat ufam w tych sprawach mojemu D
Ja o samochodach zbyt duzo pojecia nie mam a on jest mechanikiem wiec wieksze doswiadczenie:-D My tez zmienilismy auto na vw passata kombi (diesela);-)

no my kobiety to raczej w tej dziedzinie nie jestesmy najmocniejsze i nie wiemy tyle co faceci;-) hehe
Kurcze , cala ciaze mowilam , ze mam jakies dziwne dziecko tym razem bo w ogole nie mial maly w brzucholu czkawki , a dzis prawie caly dzien go meczy a mi brzuch skacze:-) hehe

widzę że nie tylko ja mam męża maniaka :)
mój kocha BMW :) i jestem zmuszona mu w tym towarzyszyć :)
ale jak się facet na coś uprze to już koniec... dobrze że mamy takie rodzinne BMW 3 w kombi i BMW 7..normalnie maniak...
o zlotach nie wspomnę i o jakiś gazetach typu BMW TRENDS..czasami się nie chce bllelelleee...

czy wasze brzuszki też mają często czkawkę?? mój ma już dzisiaj czwarty raz.. aż cała podskakuję... :D

emil_e , wlasnie to samo napisalam o czkawce;-) hehe moj dopiero dzis pierwszy raz dostal czkawke i tak praktycznie ma caly dzien z malymi przerwami:-)

A no chyba sie zmowily:-)

emil_e hi hi ja czasami jeżdżę z moim na zloty, niektóre dziewczyny tych jego kolegów są fajne więc można tam z nimi porozmawiać nie tylko o hondach na szczęście :-D. A jak ostatnio jechał na spot (he he już odróżniam spot od zlotu :-D:-D) to się już go pytali co tam ze mną i czy już urodziłam i czemu z nim nie przyjechałam :-D.

reklama
Do góry