reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

madzik_ to chyba faktycznie może nie tak dużo... ja sie zmartwiłam, ze mam dużo pięknych ciuszków w 56 cm i nie zdąże ich założyć :(

1100 za gaz????? Oh... szok! :szok: Płakać i płacić... Pocieszę Cię tylko, że my za to mamy wszystko na prąd i też nie jest ciekawie.

reklama
midnight ja z kolei boje sie ze nasza dzidzia za mala na wczesniejszym USG tez byl maly, a teraz tez lekarz powiedzial ze wedlug niego 3100 albo mniejszy nawet:szok::szok: a ja jeszcze to nadcisnienie mam teraz :-( a przy nadcisnieniu moze juz nie rosnac tak jak wczesniej.. Mam nadzieje ze tu nie ma pomyłki i mniej wiecej tyle będzie miał.
Ale bym się smiała jakbym jednak kolosa urodziła:-D
A co do gazu to te choerne mrozy:wściekła/y: ale od dziś kominkiem opalać bedziemy bo mamy jeszcze resztki drewna z budowy domu wiec starczy na jakis miesiac pewnie. Ehhh rachunki.. Wiem prąd też nieciekawie:baffled: czasem sobie myśle że lepiej byłoby mieć zwykły piec na wegiel, ale to fakt juz nie ta wygoda co sobie tak jak ja teraz nastawić temperature na regulatorze w salonie..
No cóz za wygode sie płaci:szok::-D

A ja dostałam teraz nakaz leżenia od rodziców no to leżę :-D i poczytałam co pisałyście dzisiaj i wczoraj wieczorem. Rodzice o 10 pojechali zawieść mojego brata na studia, później mieli jechać do Ikei coś tam odebrać, a dzwonili do mnie od 10:40 i nie odbierałam to przyjechali od razu do domu jak tylko brata zawieźli, a ja sprzątałam w tym czasie w kuchni, bo jest remont i chciałam trochę pomóc posprzątać, okna umyć póki ich nie było w domu, żeby nie widzieli :-p. Jak przyjechali do miałam 18 połączeń nie odebranych, teraz pojechali do Ikei i ja mam leżeć i mieć telefon obok siebie ;-). Chyba się nauczę trzymać telefon przy sobie ;-)

no wlasnie ja tez chcialabym okna umyc...chociaz jedno...ale M mi zabronil...boje sie ze sie zorientuje jak wroci ze cos jasniej w mieszkaniu...wiec pewnie sobie niestety odpuszcze...:(

1100 za gaz????? Oh... szok! :szok: Płakać i płacić... Pocieszę Cię tylko, że my za to mamy wszystko na prąd i też nie jest ciekawie.

Ja też liczyłam na oszczędności w tym m-cu, a tu również rachunek za gaz....
860 zł do zapłacenia do 10.03.:baffled: Mogliby chociaż te terminy trochę dłuższe dawać, a nie parę dni...:baffled:

madzik domnie przyszło ponad 2000zł to jest dopiero szok w trampach... wogle szok i słow mi brak i wogle mogła bym to i owo dopisac na ten temat ale po co jeszcze ktoś niepożadany przeczyta...

porażka z tymi rachunkami:-D nie wiem już czy mam płakac czy się smiac.

Dominika to ja mam choć normalny termin bo do 25.03.
hehe NIKA to widzę ze mnie przebiłas z rachunkiem:baffled::baffled::baffled::baffled:

Dobra teraz to naprawde ide robić te nalesniki bo zajęłam się pisaniem e-maila do siostry i tyle mi zeszło a mi już w brzuchu burczy:szok:
Hehe niedługo to jak w buszu zacznę żyć, nazbieram gałązek, napalę na środku salonu i będę piekła nalesniki na jakimś kamieniu:baffled::-D bo trzeba będzie oszczędzać:-D

Możemy się pocieszyć że jeszcze z jeden taki rachunek przyjdzie, a potem już może skończy się ogrzewanie i będzie trochę cieplej na dworze :tak:

reklama
Hehe niedługo to jak w buszu zacznę żyć, nazbieram gałązek, napalę na środku salonu i będę piekła nalesniki na jakimś kamieniu:baffled::-D bo trzeba będzie oszczędzać:-D
Hehe ale sie usmialam:-D:-D:-D
Ciekawe czy by sie upiekly nalesniki na kamieniu hmmm...

Agusia jak rodzice mowia odpoczywaj to odpoczywaj!!!

madzik Twoj synek wazy juz 3100 a moj jak sie urodzil to wazyl 2925gr to dopiero malenstwo,ale na szczescie we wtorek juz wazyl 3300gr:-) i widze po ubrankach ze jest wiekszy

Do góry