reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

Hej heh pewnie, że ciekawe ja bynajmniej nie :) mała się wierci ale juz co raz mniej brzuch mam wysoko nic mi nie odchodzi zaden czop zadnych ale to zadnych symptomów nie mam :baffled: zobaczymy co przyniosą kolejne dni jest jeszcze czas a dziś mi się rozpoczął 38 tydzień :):-)

reklama
Melduję się dopiero teraz chociaż już od 6 nie śpię...jakiś dól dziś mnie złapał. Gabrysia tak rozpycha się w brzuszku że już nie wiem jak mam siedzieć czy leżeć. Aż skóra swędzi taka porozciągana:baffled: już jestem zmęczona!!! Im bliżej porodu tym mniej się boję, chyba po prostu chcę mieć to już za sobą!!! i spełniać się w zadaniach wynikających z roli mamy...

Do tego za oknem jakaś chlapa:dry: w marcu jak w garncu...

Ale ponarzekałam:zawstydzona/y: Przepraszam...

jak i ja tez cche miec za sobą ledwo chodze juz a mowią, ze brzucha nie mam jakiegos bbb wielkiego mimo wszystko b trudno wstać z lozka kiedy pomagam sobie rękami az nadgarstki bolą ręce mam od kilku m-cy spuchnięte i nogi tez :(( i czekam na koniec i do tego każdego dnia musze robic obiady :( bo inaczej moj biedny J.umrze z glodu. Zebym chociaz wiedziala co a nie mam pojęcia nigdy jak on nic nie jada prawie oprocz kurczaków. Najghorsze jest to żeby coś zrobić muszę iśc do sklepu i przynieśc zakupy. Kasy za duzo tez nie mam więc co ja sie bede wysilac :((((

hej!
wpadlam poczytac i zaraz ide spac,noc mialam koszmarna teraz ledwo na oczy patrze.
maniulka witaj w domciu-caluski dla was:-)
MR i kolejny wydatek,ciekawae co mnie dzis spotka-mam nadzieje ze nic strasznego.

Jakos pusto tu reszta na porodowce czy jak!!??

Hej:) Właśnie wróciłam od gin i mam wielką radochę, bo mam już 4-5cm rozwarcia!!!! Powiedziała, że dziś najpóźniej jutro zobaczę dzidzię!!!!:-):-)
Ale się cieszę!
Czyli te co wieczorne skurcze nie poszły na marne:)

Nika ja też się podpieram ręką przy wstawaniu, inaczej bym chyba nie dała rady :-p...ale to już końcówka ;-) a tak sobie wczoraj pomyślałam że niech mała siedzi w brzuszku ile chce ;-) pod koniec marca już zawsze jest ładniejsza pogoda :-) więc urodzinki będzie mogła wyprawiać na podwórku przy grillu np. :-D:-D a nie tak jak ja urodziny w listopadzie, zimno ble :-p. He he ale bym chciała żeby się urodziła 21marca :-) takie moje małe marzenie :zawstydzona/y:;-)

Hej dziewczyny.
Ja dziś byłam na badaniach. Jestem jakaś nie w humorze. Wczoraj się zaczął u mnie 38 tydzień (suwaczek mam o kilka dni "za wcześnie" ale już mi się nie chce zmieniać), i jestem przygnębiona, bo nie mam żadnych "objawów" porodu. Wszyscy przychodzą i pytają czy już, czy już, że już się nie mogą doczekać, a ja jeszcze łażę bez żadnych "oznak" i się przygnębiam tym, że się przeterminuję ..... ehhh :-(

poza tym naszły mnie jakies schizy odnosnie jedzenie...cos jak z tymi orzeszkami co MR pisała....tylko ja pomyslałam tak...ze musze jesc jakies lekkostrawne rzeczy teraz bo po porodzie bedzie mi ciezko na kibelku...no i co zjem teraz to bede miała w mleczku wiec zeby mały nie miał kolek powinnam zaczac jesc jak mama karmiaca....

Ja własnie jakis czas temu Was o to pytalam, tylko, ze gdzies to umknelo. Chodzilo wlasnie o to czy by nie zaczac uwazac z jedzeniem, bo jak np zjem cos ciezkiego lub uczulajacego i bede miala dosc szybki porod czy to nie trafi do mleka.

Hej:) Właśnie wróciłam od gin i mam wielką radochę, bo mam już 4-5cm rozwarcia!!!! Powiedziała, że dziś najpóźniej jutro zobaczę dzidzię!!!!:-):-)
Ale się cieszę!
Czyli te co wieczorne skurcze nie poszły na marne:)

Nik_a gratuluje!
Ja mam rozwarcie na dwa palce, ale nie wydaje mi sie, ze to 4 cm (jak to kiedys pisalysmy). Ale moze chociaz ze 3, co?
Daj znac jak sie cos zacznie konkretnego dziac. Będziemy trzymac kciuki:)

reklama
Witam dziewczynki,
ja dziś znowu do 10:00 pospałam, a co tam. Ale spać chodzę dopiero około 2 w nocy.
Nika81 tobie się skończył dzisiaj 38 tydzień, a jtro zaczniesz 39 -tak mi się wydaję jak patrzę na Twój suwaczek:)
Nik_a i Magmil no to może dzisiaj będziecie już szczęśliwymi mamusiami:)
M*R* z tą mikrofalówką to pewnie zbieg okoliczności. Jakbys ją wczoraj włączyła, to pewnie też by się spaliła.

Dobra ide poczytać inne wątki i sprawdzić, czy jakieś nowe Królewny, albo Królewicze dołączyli do nas. Volcan się nie odzywa. Może ona już jest mamusią?

Do góry