reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2009

miotlica- ja mam kompaktówkę Lumix-a nowego, nic takiego ale jako amator mogę się wyżyć :-) pozdro lece puzzle układac 2500 kawałków, mało już zostało, nie kładę się dopóki nie skonczymy

reklama
ATsonia a co potem robicie z tymi ułożonymi puzzlami? :-) mi się zawsze podobały takie puzzle na ścianie w ramkach ale nigdy nie byłam tak zawzięta żeby tyle puzzli ułożyć :-D;-)

Agusia dobrze ze zmezem juz pogodzona;-) chyba jakies sensowne wyjasnienia musial zlozyc:-D

Sara ale narobilas ochoty na taka domowa pizze:tak:

Ja tez lubie ukladac puzle:tak: wciagaja jak nic:-p ale teraz to nie mam czasu..
Agusia kiedys mialam zawieszone puzle na scianie ale bez ramy i z czasem zaczely sie pokolei rozlatywac:-D tzn klej zaczol puszczac;-) ale to mala wtedy bylam pamietam ze te puzle (rysunek:-p) z jakiejs bajki byly:-D

My po 19 poszlismy jeszcze na spacerek we trojke (taki krotki bo po 20 kapiel) pod wieczor zrobilo sie cieplej niz w dzien:rofl2:

Moje maleństwo w sumie nie miał wyjaśnienia za bardzo, ale nie ma co się kłócić... :eek:. Ja kiedyś układałam puzzle 3D ale nigdy ich nie ułożyłam do końca :-D

Witam się z rana :-)ale tu ciszzza
Wczoraj od południa wreszcie poprawiła sie pogoda moglismy pospacerować na dniach morza a było co oglądać piękne statki no i oczywiscie atrakcja dzieciaków wesołe miasteczko mały szalał jak głupi,choć miał nerwy bo nie wszędzie mógl wejsć bezemnie a ja nie mogłam wózeczka zostawić ale mimo wszystko zadowolony i ja też,udało mu się nawet doczekać fajerwerków patrzelismy przez okno bo od nas to bardzo blisko i z 2 piętra mielismy super widok :-)
Agusia1987 super że z mężem juz dobrze :tak:

maniulka ale super czas spedziliscie:tak::-)

A u nas dzis niezla pogoda,moj brat tez przyjezdza do nas,wiec pospedzamy czas rodzinnie:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agusia1987- właśnie nie wiemy co z tym zrobić...myślałam,żeby oprawić jakoś i powiesić w jadalni...ale nie wiem czy to nie będzie wygladalo tandetnie...zobaczymy...

Sara27- u nas leje od piatku, NIE PADA-LEJE!!!!!! jestem zła jak cholera bo gnijemy w domu :crazy: a pewnie od poniedziałku (jak m. do pracy) to będzie upał i znów będę sama tyrać z wózkiem ichodzić na spacery........wyć mi się chce....

hej dziewczynki,u nas tez sliczna pogoda,takze obiad juz przygotowany,zaraz ide sie wykapac umalowac i po obiedzie spacer:-Dw koncu:-D:-D:-D
ATsonia to mi dalas pomysla na dekoracje do goscinnego pokoju:-):-):-)jakis ladny widoczek i bedzie got:-)
jak dzis swoje maluszki ubieracie na spacer?
bo ostatnio jak bylo tez tak cieplo to dawidek mial tylko na sobie body zdlugim rekawem i tez bylo mu goraco,no i ja juz sama niewiem jak mam go ubierac

Hej ;-)
U nas pogoda taka w miare tzn cieplo jest ale wiatr wieje:tak:
Rano D byl jz z mala na spacerze wiec jak narazie nie wychodzimy .. moze tak kolo 18-19 pojdziemy sie przejsc (jak D wroci z pracy:tak:)

Teraz mala sobie smaczni spi a ja wlasciwie nie mam co robic..:eek: :-D

No i zapomnialabym napisac ze STRASZNIE TU PUSTOOO!:-D Brakuje Ewelci:tak:

reklama
Do góry