Justyna337
Fanka BB :)
Madzik myslałam, że Cię gdzieś wcieło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i pogoda sprzyja do doła... więc nic tylko myslę, że faktycznie jestem wyrodną matką... ech, mam adzieję, że jutro mi przejdzie więc ide spać... jak nie problemy z karmieniem i z wagą to z innym lekarzem. Co ja takiego robie źle:-(????????????????????????????????????

nic nam nie mówiąc zarezerwowali bilety a my nic o tym nie wiedząc zamówiliśmy chrzciny na koniec lipca!!! a oni jadą w polowie lipca na 3 tygodnie!!!! WSPANIALE 

wymusiłam pierszeństwo na rondzie ale jakoś mnie puścił, od tamtej pory cały czas jeżdze
nie miałam żadnej stłuczki nie licząc zaliczanych co chwilę wielkich krawężników-no bo kto je takie wysokie robi do cholery????

ciekawe tylko czy da rade bo my slubu nie mamy i ciekawe jak to bedzie,
najlepiej poszlabym spac mala dwa razy jadla w nocy o 2 i pozniej jakos 5 kiedy ona przespi cala noc
niedlugo szczepienia zobaczymy ile wazy ale mysle ze okolo 8kg ostatnio bylo 7,200kg chyba ze teraz bedzie mniej juz przybirac obiad zrobiony domek przwie posprzatny co tu robic
teraz spi w hustawace a ja mysle czy tez sie nie zdrzemnac.. ale znajac zycie zaraz sie obudzi wiec chyba nie warto..
i mąz mnie woził wszędzie
znaczy sie jeździłam ale tylko do koleiki.
masakra
Oliwier marudny przez to 

super normalnie sie wysypiać calutką noc
choc ja nie narzekam bo od jakichs 2 msc budził sie tylko na jedno karmienie w nocy