reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

Ja tak schowałam w zeszłym roku test, że dzisiaj całą chałupę do góry nogami przewróciłam żeby go znaleźć no i też miałam stracha, aż się trzęsłam, bo ja przecież po cc jestem:szok::-D

reklama
Moje maleństwo a może sama się ochajtaj?? będziesz się bawić na własnym weselu:-p a D sie nie martw, na pewno sie pogodzicie, dobrze, że chociaz mamę masz pod ręką to się wyżalisz. Twoja mama jest w Norwegii więc do Polski przyjeżdżacie do teściów? Jak sie tam w ogóle znalazłaś??
Na czyims mozna sie lepiej pobawic;-):-D
tak w skrocie;-)
W NO znalazlam sie w taki sposob ze moja mama zyje z Norwegiem 8 lat, ponad 3 lata temu przyjechala tutaj :tak: Pozniej zalatwila D prace, byl tutaj 2 miesiace i zdecydowalismy ze ja tez tutaj dojade i tak zostalo, w miedzyczasie znalazlam prace:tak: Z PL wyjechalam od razu po maturze (ponad 2 lata temu) Pozniej zaszlam w ciaze no i teraz to juz jestesmy razem z Amelka:-)

A ja dzisiaj też jestem zła......
Mój organizm coś się rozregulował, cosik mi się popsuł... 12 czerwca miałam 2 @ a teraz znowu mam jakieś plamienie, do tego włosy wypadają mi z głowy garściami, jak nie urok to sraczka, żyć nie umierać:angry::nerd:
Mi tez wlosy wypadaja garsciami..

Ja tak schowałam w zeszłym roku test, że dzisiaj całą chałupę do góry nogami przewróciłam żeby go znaleźć no i też miałam stracha, aż się trzęsłam, bo ja przecież po cc jestem:szok::-D
A po cc mozna szybciej wpasc??:confused:

acha, aaaa moje maleństwo... to y młodziuta jesteś):-D A twój D zadowolony z przeprowadzki? jak wam się zyje w ogóle jak z pracą jezykiem?

PO cc nie powinno się przez rok zachodzić w ciążę, bo wszystko się musi w środku zagoić. mój lekarz mówi że rok - ale po 6 miesiącach ciąża jest do uratowania...

Ale tu cisza:szok::szok::szok:
Martynka spała 4 godziny od 10/30 do15/30 teraz jakis spacerek by sie nam przydała ale cos mi słoneczko zaszło czekam co będzie dale czy czasami się nie zachmurzy i ruszamy po parku pospacerować :-)
Normalnie tez muszę pomyslec o jakiejs antykoncepcji bo jakos teraz nie wiem czy będę mogła ufać temu co stosowałam dotychczas no i z mężem będe juz cały czas a nie 3 razy w roku a jak narazie na mojej dwujeczce chcę poprzestac :-)

A ja dzisiaj też jestem zła......
Mój organizm coś się rozregulował, cosik mi się popsuł... 12 czerwca miałam 2 @ a teraz znowu mam jakieś plamienie, do tego włosy wypadają mi z głowy garściami, jak nie urok to sraczka, żyć nie umierać:angry::nerd:

ja @ miałam na początku maja - potem 2 razy plamiłam (ale raczej od wysiłku)

włosy też mi wypadają - ponoć jest to wina tego, że nasz organizm nie wytwarza już takich hormonów jak w ciąży i wypadanie włosów pogorszenie cery i paznokci w 3-4 miesięcy po porodzie to normalka

Wczoraj byliśmy na imieninach i biedny synalek nie mógł tam spać i marudził do wieczora. Dzisiaj to "odpracował" i spał z małymi przerwami do 15:30. Ale w międzyczasie byłam u mojej mamy - zostawiłam Mikiego i poleciałam na zakupy to pierwszy raz był tak rozżalony że musiałam wracać. Mama się aż przestraszyła bo nigdy tak nie płakał...a on chciał tylko piersiaczka i spać dalej. Muszę go nauczyć butli i smoczka... ale jest tak uparty że nie chce.... macie jakieś metody??????????:confused:

Hej hej
ja wczoraj spedzilam mile popoludnie z przyjaciołka:-) przyszla mi powiedziec ze jest w ciazy:-):-):-) termin ma na styczen, na poczatek stycznia i marzy o dziewczynce. Kurcze wszyscy pragna dziewczynki, ja chcialam chlopca i co- i mam Nadinke:-D:-D:-D Ciesze sie bardzo i jesli rzeczywiscie trafi sie dziewuszka to juz bede wiedziala co zrobic z tym wszystkim dzieciowym, ubrankami, wozkiem i zabawkami - oddam jej:tak: Mam nadzieje ze bedzie zadowolona, choc to uzywane:sorry2:

reklama
Hej,
wpadłam, powiedzieć że my już po chszcinach w niedziele i wszystko ok. teraz mam jeszcze gości ale trochę was poczytam bo w środe nie nadrobie....:tak::tak:
widzę że wekend jakiś weselny był a i co ? Magdalenka miała swój ślub?
To wszystkiego najlepszego? bo jeszcze nie nadrobiłam tego....:angry:

Gosiu tak miałam cywilny ;-)
A z racji, że ja niechętna byłam do robienia "szopek ślubnych" to zrobiliśmy grilla weselnego. :-) Wszyscy po "uroczystości" w urzędzie przebrali się w strój luźny. No i byli tylko rodzice i rodzeństwo. Ktoś pytał o zdjęcia, nie mamy:-D nawet ze świadkami:-D

Do góry