Moje maleństwo
Mamusia Amelki
Agusia tyle ze Twoja mala to od urodzenia- ANIOLEKHe he no to ja też mam labędzisiaj mała spała prawie cały dzień, jak robiłam ciasto to siedziała sobie w nosidełku w kuchni zamocowalam jej takie miśki i się bawiła
![]()
a moja dopiero ostatnio sie poprawila bo wczesniej byla bardzo marudna bo jak nie kolki to bole brzuszka miala.. wiec caly czas cos
Dlatego teraz sie tak tym chwale ze jest taka grzeczniutka:-) oczywiscie sa dni kiedy tak marudzi ze szok ale ogolem rzecz biorac mozna stwierdzic ze czym starsza tym spokojniejsza
:-) mam nadzieje ze juz tak zostanie
dzisiaj mała spała prawie cały dzień, jak robiłam ciasto to siedziała sobie w nosidełku w kuchni zamocowalam jej takie miśki i się bawiła 
ale ogólnie to mamy córeczki grzeczniutkie :-). Czasami Patrycja też ma chwile że tylko rączki i rączki ale to się zdarza bardzo rzadko, hmm czasami sama od siebie usypiam ją w dzień na rączkach, główka na moim lewym ramieniu, jedna rączka na moich pleckach, a drugą rękę mam pod jej pupcią ;-) i jak tak spi słodko to mogłabym ją trzymać aż się obudzi ;-) hi hi czasmi to Patrycja otwiera lekko oczka żeby zobaczyć czy dalej ją trzymam i wtedy jej mega uśmiech na jej twarzy :-) dla tego uśmiechu to ja bym mogła ją trzymać godzinami