reklama

Marzec 2013

Kania co z Gabi? Bo tak sobie o niej myślałam i wydaje mi się ,że powinnaś iść z nią jak najszybciej do lekarza , bo ewidentnie nie służy jej ten antybiotyk i dziecko się męczy :( niech jej inny przepisze i zerknie na nią

reklama
Impreza urodzinowa przełożona na przyszły weekend ze względu na Gabrysię.
Wczoraj 7 kup było, dziś na razie jedna, a pupa ogień :-(
Dzwoniłam do lekarza, kazał odstawić antybiotyk i poić ile się da.
Nie pije dużo, ale zawsze coś ale w ogóle nie chce jeść, mlekiem pluje dalej niż widzi.
Dziś zjadła troszkę kleiku ryżowego na wodzie.
Oliwia z hulajnogi zadowolona, przetestowała już w domu, dziś może na zewnątrz ją wypróbujemy :-)
Poczytam Was w wolnej chwili bo dziś takowej brak.
Buziaki :-)

Ojej zukon to nie dobrze :/ mam nadzieje że będzie dobrze :)

Truskafffka jak sie czujesz? Poskutkowaly moje groźby ;)

A ja sie chciałbym pochwalić :) Alex siedzi :) nie umie sam jeszcze usiasc ale jak sie go posadzi to siedzi :)

hejka

wczoraj super pogoda dopisała i imprezka nam się udała, było grillowanie, dzieciaki poszalały na podwórku.
Amelia grzeczniutka :) pospała, pogadała, połaziła, pochichrała się, pobawiła ;-)

Dziś szaro buro, byczymy się a potem jedziemy do babci;-)

Kania
jak Gabrysia?
super że Oliwka taka zadowolona z prezentu :-)
Zuzkon biedny Kubuś :( oby szybko udało się pozbyć dziadostwa..
Nimitii aa wiesz że tak:-) już mnie nie łamie, dzięki :-D
Brawa dla Alexa! Świat z pozycji siedzącej wygląda znacznie inaczej hihi :-):-):-):-)

Miłego dnia ;)

musze Wam cos powiedziec co mnei martwi jako mame i jako studentke fizjoterapii..
bo niestety kubie zostało sporo nie pożądanych rzeczy..np cały czas np podczas bycia na czworakach ma zacisniete piastki... przekreca sie i robi wszystko w jedna strone bo to juz stwierdzila nawet prowadzaca wyklady ze ma asymetrie..i jest cos jeszcze jesli kube sie postawi to on stoi na wyprostowanych nogach i ani mysli siadac..a on ma dopiero pol roku..
.. DSC_0252.jpg

Załączniki

• DSC_0252.jpg
    DSC_0252.jpg
    11,7 KB · Wyświetleń: 60
Hej , witam po weekendzie:)
U nas odwiedzinki babć były , także Nikusia się z nimi wyszalała i była tak podekscytowana ,że miała tylko 1 drzemkę podczas dnia:)
Winko wypite,mój palec przecięty od kufla....także weekend udany:)
Nika już sobie naprawdę fajnie siedzi , ale co do ruchu to tylko obrotowy:P turla się non stop :)

A co u Was? Jak po weekendzie?

Bry.
Zuzkon a nie byłaś z nim u neurologa? Pogadaj z pediatrą, może potrzebna jest rehabilitacja. Zdrówka dla Kuby, by ta infekcja minęła.
Nimitii gratuluję Alexowi nowej fascynującej umiejętności :-)
Dzięki za wieści odnośnie dziewczyn, gratuluję im serdecznie.
Ewciulek piłaś wino z kufla? Głęboko przecięłaś ten palec? Nince również gratuluję turlania i samodzielnego siedzenia :-)
Truskaffka Gabrysia ma się dużo lepiej, choć zmizerniała mi bardzo :-( Oczy ma tak podkrążone jakby tydzień nie spała. Mam nadzieję że wróci do formy :-) Wizytacja u babci się udała?

Weekend minął oczywiście za szybko, Gabi ma się lepiej, kleik ją przytkał więc kupy są już normalniejsze, leków nie podaję, z nosa niestety nadal coś ciurka. Dodatkowo zaczęła się potwornie ślinić a jak jej paluszkiem przejedziesz po dziąsłach to jeden płacz
xunhappy.gif.pagespeed.ic.QyObzRDnYh.webp
Oliwia testowała hulajnogę na zewnątrz, świetnie sobie na niej radzi
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
W sobotę wieczorem byłam z psiapsiółką w pubie, wróciłam przed północą a już 6.38 miałam pobudkę i lekko przetrącona chodziłam cały dzień ale dziś było lepiej choć pobudki były 3...może dlatego ze padłam tuż przed 22. Od kliku dni u Nas poranki na minusie, ale wczoraj popołudniu było bardzo ciepło, dziś też się tak zapowiada więc spacer na pewno zaliczymy
Mama zamówiła dla Oliwii tort urodzinowy ze Świnką Peppą, przyjedzie z Przemyśla w piątek
(Ciotka pracuje w cukierni, jej szefowa cuda piecze, jak będę miała już ten tort w domu to zrobię fotę i pokażę Wam). Oliwia na pewno będzie mega zaskoczona.

reklama
wpadla sie przywitac

odpisze pozniej bo musze na szybko sprzatnac i zupke zrobic.
Dzis mam dlugi dzien
Weekend spokojny z nespodzianka bo Ethan mi goraczokowal przez jeden dzien:szok:
Puki co wszytsko dobrze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry