reklama

Marzec 2013

hejka:) ja tez na szybkiego wpadam. babcia wyszla ze szpitala wiec mam wiecej obowiazkow. mam 8 alarmow w komorce ustawionych bo robie jej zastrzyki z insulina no i mierze cukier przed i po posilkach. do tego gotowanie,Artus i inne obowiazki. mam nadzieje ze u was wszystko w porzadku :0 pozdrawiamy cieplo:)

reklama
Zuzkon koniecznie daj znac jak nowe mleczko. Co do Kuby to ja bym to skonsultowala a co z tymi wynikami co na to lekarz?
Kania obys wkoncu wypoczela i mogla normalnie funkcjonowac. Chore dziecko to masakra. Dziwie sie ze ten antybiotyk nie zostal zmieniony skoro takie skutki uboczne:baffled:Juz jestem ciekawa tego tortu:tak:
Ewciulek weekend minal nawet nie wiadomo kiedy tak jak dzisiejszy dzien. Jak jestem non stop w ruchu to tak godziny uciekaja ze szok! Jutro bedzie podobnie wiec masakra!!!
Truskafffka co tam grilowalas? Przy patyczaku wymieklam:-D
Nimitii gratulacje dla Alexa. fajnie ze ma rownowage a na siad przyjdzie czas, powoli do przodu. Moja Laura najpierw raczkowala a potem siadala.Dzieciaczki maja czas:tak:

u nas zalatany dzień
ginekologa zaliczyłam, zakupy też, w domu okno wymieniali..więc delikatnie mówiąc sajgon

tyle dobrze że ciepło dziś i słonecznie..jesteśmy dotlenieni na maksa:-D

zrobiłam sobie grzane piwko i mam wszystko w d.. :p

Kania dziękuje, wizyta u babci udana :) jej mina jak zobaczyła raczkującą Amelkę ...bezcenna hehe nie mówiliśmy jej żeby niespodziewajkę miała :-p Mati wyprzytulany, z babcią pogawędki sobie urządali :) milo dzień zleciał :)
mam nadzieję że pokażesz na torta:-)
dziewczynki też byś mogła pokazać:-p
Anka szaszłyki z mięskiem i kiełbaską były:-p a do tego wkładeczka oczywiście, piwko winko, rakija haha :-D

pozdrawiam wszystkie :)

anka no wiedz co do bakterii to mamy poczekac..bo dala mu witamine C na zakwaszenie ph moczu... mleka nowego nie dostal.. dostał Zyrtec w kropelkach i dalej pepti.. zobaczymy czy bedzie poprawa po 2 tygodniach. jutro zobaczymy jak mam rehabilitowac..ale niezbyt mi sie to podoba

Witam z rana:)
U nas lepsze nocki to jeść chce mniej , jak nie sra..... to urok :) ale ja konsekwentnie co jakiś czas jej wtykam jedzenie, niech wie,że z mamusią nie ma żartów:P
Zabka najważniejsze ,że masz babcię w domu , ile ja bym dała,żeby moja żyła :(
truskafffka dobrze wam,że zaliczyłyście spacer , u nas pogody brak , więc siedzimy w domciu, a też chętnie byśmy pośmigały po dworku :laugh2:
zuzkon ucałuj Kubunia i cóż trzeba działąć z rehbilitacją ,żeby było ok , chociaż ja nie do końca jestem za rehabilitacjami , szczególnie jeśli chodzi o napięcie mięśniowe...

witam z rana

Truskafffka zajdlabym taka polska kielbaske mniammmmm
Zuzkon jakas poprawa?co mowi rehabilitant
Ewciulek z dzieciem jak z doroslym raz jesz wiecej raz mniej i dzieci maja to samo. Nic sie nie martw jak dziecko jest glodne to slychac;-)

U mnie jako/tako, wychodzimy powoli na prostą, jeszcze osłonowy lek daję jej bo kupy nie za ładne, ale biegunek już nie ma.
W weekend impreza urodzinowa, najbardziej obawiam się soboty, to będzie istny nalot rodziny... tyle co na chrzcie a ja pozbyłam się stolików, stołu nadal nie zakupiłam i teraz nie wiem gdzie gości pomieszczę...13 osób dorosłych i troszku dzieci.
A w niedzielę psiapsiółki mają wpaść więc będzie luźniej.
Dziś kontrolna wizyta u chirurga, mam nadzieję że zielone światło na ćwiczenia dostaniemy
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

Co do kursu to nadal nic nie wiadomo.
Oliwia wczoraj mi się pożaliła, że nie chce spać z Gabi w pokoju bo ją wybudza i płacze
xunhappy.gif.pagespeed.ic.QyObzRDnYh.webp
xunhappy.gif.pagespeed.ic.QyObzRDnYh.webp
i żeby ja zabrać z powrotem do dużego pokoju.... I co mam teraz zrobić?
Nadrobię Was, jak Gabi pośpi, bo dziś wcześnie wstała...i nie mam czasu na nic

Kania super ze biegunki minely, z tym oslonowy to dobrze robisz, popieram!!! Podawaj az sie wszytsko unormuje.
Zaradna jestes wiec w sobote dasz rade. Napewno bedzie mega fajnie.
Koniecznie napisz jak po wizycie kontrolnej
A z tym spaniem hmmm ciezki orzech:baffled:

U mnie dziewczyny caly tydzien uroczinki
W poniedzialek bylym u kolezanki, wczoraj mial syn kumpeli, dzis jedziemy na urodziny do corki znajomych ktorzy wynajmuja u nas domek. W sobote mamy isc na urodziny do tesciowej kumpelki ehhhh nic tylko jesc i tyc:-D
Ethan spi wiec uciekam na sniadanko i biore sie za sprzatanie bo wczoraj nie mialam nawet kiedy:-(

Artek ma goraczke 37,6 mierzona w dupce:(do szczepienia mial isc dzis:(ale trzeba bedzie przelozyc. tylko nie wiem czy to od zabkow czy od czegos innego. procz temp to nic mu nie jest. no moze nudzi i wszystko w buzi trzyma. przepraszam ze tak tylko o sobie nawijam.

reklama
ojej Kaniu biedna Oliwia :/ ciężka sprawa sama bym nie wiedziała chyba co robić. A imprezkę widze że zacną będziesz miała. Pamiętasz pierwsze urodziny Oliwii? jakie były? ja ci powiem ja mam tak małe mieszkanko że jak przyjdą do nas 4 osoby to jest mega tłok :/ a co dopiero tyle ile u ciebie :D ale ważne że Oliwia będzie miała fajne urodzinki. No i cieszę się że już u was lepiej.

ania Ethan tylko śpi :D ale fajnie że to tak lubi :) a urodzinowo cacnie. Ja ci powiem ja np bardzo nie lubię gdy ktoś mnie zaprasza na chrzciny/wesela matko wtedy czuje się paskudnie nie lubie tego :/ urodziny to jeszcze ale nic po za tym :/

zabka może być od ząbków i lepiej żeby było od ząbków a nie od niczego innego!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry