cześć laseczki

ja dzisiaj byłam na pierwszym szkolnym zebraniu i trwało prawie 2,5 godziny!!!! wybory trójki klasowej, jakieś inne cuda - no szok... a ja nic do picia nie wzięłam nawet, dobrze, że zjadłam przed wyjściem....
kociatka - bardzo sie cieszę, że wizyta udana!!!!! no i wstępnie gratuluje synka, ale pewnie na połówkowym się okaże na pewno, nie?? czy będziesz mieć jeszcze jakieś USG wczesniej??
Szczebiotka - no ciekawe czy trafi Ci sie aniołeczek

ja mam wg. Tracy Hogg wrażliwca i zywczyka

niby moja koleżanka mówi, ze jej marcowa córeczka spokojna, to i moje będzie spokojne - chyba będzie zodiakalna Rybka
betina - super, że bakterii niet!!!!!
co do bakterii w moczu to moja pani dr ma teorię, że w ciąży tych leukocytów jest więcej - często dlatego, że jest więcej wydzieliny i że się źle pobierze próbkę... powiedziała mi, że jak chcę poprawnie pobrać, to mam najpierw się podmyć, potem włożyc tampon, znowu się podmyć i pobrac dopiero środkowa próbkę moczu.... popatrzyłam na nią dziwnie, bo wtedy jak pobierałam to było drugie albo trzecie nocne wstawanie, godzina 5 rano, a ja mam takie cuda wyprawiać

wtedy mi wyszło jakieś 20-30 leukocytów, teraz postaram sie lepiej pobrac i zobaczymy co wyjdzie....
basieniak, Królowa - ja jestem jakaś szalona - przecież ja mam 12go zebranie w szkole na 18stą!!!!!!!!!!!!! a oprócz tego to moje synka urodzinki

proponuję zatem kolejny wtorek - oby już wszystkim pasował :-)
gratuluje wszystkich udanych wizyt - super, że juz same dobre wieści na marcówkach