Hej dziewczyny ;-)
Ja od dziś postanowiłam robić sobie zdjęcia brzuszka raz w tygodniu np. w czwartki żeby mieć porownanie i fajną pamiątkę. A wpadłam na to bo mój wczoraj zauważył że ja faktycznie mam już brzuch większy, jak bym robiła foto to bym miała porównanie a tak to nic nie mam wiec mysle to fajna myśl. 
Do tego wczoraj znajomym sie urodziło dziecko, Franuś. Też już chce 
Jesli chodzi o kawe to zwykłej nie pije bo jest za gorąco na napoje gorące dla mnie ale czasem, nie więcej niz 1 dziennie pije kawe mrożoną. Sama sobie ją robie z kawy rozpuszczalnej i zimnego mleka. Jest super pyszna. Sypie 1 do 2 łyżeczek (w zaleznosci od wielkosci szklanki, jak ok 300ml to 1 jak 500-600 to 2) 
katicz co do brzucha to ponoć normalne jak boli . Że niby sie tam wszystko rozciąga itd ale mnei jak zaboli to też mnie martwi, tym bardziej ze mnie boli rzadko. Mam andzieje ze tak czy siak dzidzius rosnie ładnie. 
Martoocha nie przejmuj sie tą betą bo mówie ci że przez nia mozna zwariować, przyrost miałaś dobry i nie masz sie czym stresować, czekaj spokojnie do wizyty u gina zobaczysz ze ci  powie ze wszystko jest super ;-)
Ja usg mam 9 lipa, w sumie niedługo 

(haha ta minka mnie rozbraja) Mam nadzieje ze dzidzia bedzie na tyle duza ze będzie widać ją. Mój by sie strasznie ucieszył tzn ja tez, ale on to szaleje ze szczescia i tylko mnie pyta ile jeszcze do porodu hahaha
Szczebiotka o jakiej wy melisie mowicie? A mozna ją pić w ciąży? Wiem ze zielona herbata nie za bardzo ale w sumie o melisie nic nie wiem, czasem by mi sie przydała. 
Dziś  w nocy nie mogłam usnąć mam jakieś jazdy że ktoś sie do domu włamuje a moj oczywiscie nei chce wstac sprawdzić.... to ja leze i nasłu****e jak kretyn, wiem ze to smieszne ale jak cos stuka puka to sie boje