Kiniusiu współczuję
jak tyle lekarzy może nie wiedzieć skąd te krwawienia...leż spokojnie cały czas , trzymam kciuki :*
Betina 750 g, ale dzidziuś szybko rośnie, ja w w skończony 21 tyg. miałam 409 g, fajnie, że wszystko dobrze
maryńka ja ostatnio przejeżdżałam obok szpitala w którym będę rodzić i też się zestresowałam
bardzo Ci współczuję tej delegacji, mój też czasami wyjężdża, więc wiem jak to jest, zagląda do nas często, żeby się nie nudzić
Mru dobrze, że wiedziałaś że to kolka
Kania78 jak sobie tak czytam, że masz o 6 pobudkę, bo córci się już nie chce spać, to muszę bardziej docenić to, że jestem na l 4 i nikt mnie nie rusza z łóżka, bo potem będzie pewnie całkiem odwrotnie
I wszystkiego dobrego z okazji 11 rocznicy!
Nomi o trzeba być ślepcem, trzeba ...
brzusio jak talalala i współczuję problemów ze snem, spróbuj później chodzić spać i nie spać w dzień, żeby się nie męczyć w nocy, szklanka mleka też nie zaszkodzi, co prawda w 3 trymestrze niby nie można, tak gdzieś mąż wyczytał...I powiem Ci też bym najchętniej położyła wcześniej w szpitalu, bo mam do niego 50 minut w godzinach szczytu i sie boję,że nie zdążę!!!!
A Wy dziewczyny jak daleko macie do szpitala? Ja tak jak pisałam 50 w godz. szczytu, tak to chyba 35 min, zdążę????
truskaffka to niezły mieliście trójkącik
w igraszkach
anka26,07 gratuluję udanej wizyty i siusiaka
ala fajnie, że wizyta udana
jotka21 nie męcz przyszłego męża, po ślubie go pomęczysz
Królowa oby gimnastyka pomogła, raz w tygodniu będziesz chodzić?
asinko85 to uważaj na siebie, nie przemęczaj się !!
Deizzi takie chwile jak kopniaki i rozmowy męża z brzuszkiem to chyba na całe życie zapamiętamy
03.2013 fajnie, że opisałaś skąd to twardnienie, bo też mi się takie zdarza, cieszę, że wszystko dobrze u Ciebie i nie stresuj się tak!!
Kociatko współczuję bólu i oby było wszystko dobrze
Herbata życzę chwili wytchnienia
A teraz co u mnie... mały kopie, dziś takie ćwiczenia rano w brzuszku robił, że coś wspaniałego, normalnie czułam albo małą piąstkę, albo piętkę jak mi się przesuwała po brzuchu, super..
Dziś idę do lekarza, oby cytologia wyszła dobrze, bo troszkę się obawiam. Wyniki morfologii wiem, że mam złe, bo wyszła anemia i teraz jem barszcz i takie tam, pewnie dostanę żelazo. Kupiliśmy z mężusiem pierwszy ciuszek dla małego pochwalę się

Bardzo dziękuję za wszystkie życzenia urodzinowe
pozdrawiam wszystkie!!!
Betina 750 g, ale dzidziuś szybko rośnie, ja w w skończony 21 tyg. miałam 409 g, fajnie, że wszystko dobrze
maryńka ja ostatnio przejeżdżałam obok szpitala w którym będę rodzić i też się zestresowałam
Mru dobrze, że wiedziałaś że to kolka
Kania78 jak sobie tak czytam, że masz o 6 pobudkę, bo córci się już nie chce spać, to muszę bardziej docenić to, że jestem na l 4 i nikt mnie nie rusza z łóżka, bo potem będzie pewnie całkiem odwrotnie
Nomi o trzeba być ślepcem, trzeba ...
A Wy dziewczyny jak daleko macie do szpitala? Ja tak jak pisałam 50 w godz. szczytu, tak to chyba 35 min, zdążę????
truskaffka to niezły mieliście trójkącik
anka26,07 gratuluję udanej wizyty i siusiaka
ala fajnie, że wizyta udana
jotka21 nie męcz przyszłego męża, po ślubie go pomęczysz
Królowa oby gimnastyka pomogła, raz w tygodniu będziesz chodzić?
asinko85 to uważaj na siebie, nie przemęczaj się !!
Deizzi takie chwile jak kopniaki i rozmowy męża z brzuszkiem to chyba na całe życie zapamiętamy
03.2013 fajnie, że opisałaś skąd to twardnienie, bo też mi się takie zdarza, cieszę, że wszystko dobrze u Ciebie i nie stresuj się tak!!
Kociatko współczuję bólu i oby było wszystko dobrze
Herbata życzę chwili wytchnienia
A teraz co u mnie... mały kopie, dziś takie ćwiczenia rano w brzuszku robił, że coś wspaniałego, normalnie czułam albo małą piąstkę, albo piętkę jak mi się przesuwała po brzuchu, super..

Bardzo dziękuję za wszystkie życzenia urodzinowe