monia_55
Fanka BB :)
Mi w chińskim przy młodej wyszedł chłopak. Teraz dziewczynka....Tętno to przypadek czasem, u mnie nigdy sie nie sprawdziło, chinski kalendarz mi sie sprawdził dwa razy i czuje ze trzeci tez [emoji23]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi w chińskim przy młodej wyszedł chłopak. Teraz dziewczynka....Tętno to przypadek czasem, u mnie nigdy sie nie sprawdziło, chinski kalendarz mi sie sprawdził dwa razy i czuje ze trzeci tez [emoji23]
Pokazalam, jak niemowlę sie zachowywał ze szczęścia, ja mowie co to? A on gugu gaga [emoji23][emoji23][emoji23] zatkalo go,a później krzyczy wiedziałem domyslalem sie i uradowany, mowi,ze rano nie bedzie mnie budzić zeby dzidziuś sie wyspal [emoji23]Ale piękne zdjęcie!! Pokazałaś synkowi?
Bo teorię teoriami a życie swoje i tak.![]()
A ja byłam i znów bede brać to co ty,a nie bralam,bo mialam zaparcia,a zelazo na styk wiec znow bede sie meczyc
Ja stawiam na syna ! Nie wiem czemu ale moje przeczucie mi tak mówi.Bobo, na razie mi pytalam o płeć,a wy co myślicie? Zaslonilo oczka [emoji23]Zobacz załącznik 893565
Ja mam na rowno nie poniżej normy,ale pora zaczac braćNo czasem trzeba sie poswiecic.. ja w pierwszej ciazy tonami jadlam żelazo bo ciagle kiepski wynik.. dopiero jak zaczelam pic pokrzywe a zelazo zapijac swiezym sokiem pomaranczowym to ladnie ruszyło
Moj syn by byl wniebowziety, mnie obojętneJa stawiam na syna ! Nie wiem czemu ale moje przeczucie mi tak mówi.
Chwilunia, a tętno w normie nie ma być 160-180? 140 to wczesna ciąża, mało.Też jestem ciekawa... bo póki co to żadna teoria o płci mi nie pasuje.
1. Tętno. Niby powyżej 145 to dziewczynka . Na 1 usg 144 na drugim 172.
2. Przyrost beta. Powyżej 150% dziewczynka. Pierwszy wynik 180% drugi 130%.
3. Jedzenie. Wszystko mi nie smakuje w równym stopniu...
Jak wspominam Młoda to wg wszystkich teorii dziewczyna. Tętno zawsze powyżej 160, przyrost beta 190 i 210%, jadłam tylko słodkie....
Słodziak!Pokazalam, jak niemowlę sie zachowywał ze szczęścia, ja mowie co to? A on gugu gaga [emoji23][emoji23][emoji23] zatkalo go,a później krzyczy wiedziałem domyslalem sie i uradowany, mowi,ze rano nie bedzie mnie budzić zeby dzidziuś sie wyspal [emoji23]
Tak samo ludzie nie brali tak rozwodów chyba - jakieś 25 lat temu. I tym bardziej jestem mojej mamie wdzięczna,że to zrobiła !! Oczywiście do dziś jest przez swoją ex teściową i teścia obwiniana za tp wszystko (szkoda tylko, że nie byli z nami w domu i nie widzieli tego piekła).W dawnych czasach było o wiele gorzej. Alko, awantury, pobite dzieci i nikt nie reagował. Nie chciał być donosiciem/kapusiem. Jak byłam mała bałam się Policji. A mój syn na tekst, że zaraz dostanie w tyłek potrafił odpowiedzieć, jasne, bij. Zadzwonię na Policję i to Ty będziesz musiała się tłumaczyć. Znam swoje prawa, dzieci się nie bije.![]()