reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Powodzenia wszystkim oczekującym serduszka :) ja długo nie pisałam, cały czas w domu próbuje zająć myśli. W pon ocena czy zarodek rośnie i czy serduszko dalej bije. Już bety nie robię, na polecenie ginekologa... No ale żyjemy w napięciu i niepewności. Czasami lekkie bóle brzucha, ból piersi dużo mniejszy. Poza tym bez objawów. W domku odpoczywam i postanowiłam czytać tylko nasze forum nic więcej żeby się nie nakrecac :p :)

U mnie owulację czuję [emoji6] dokładnie wiem kiedy jest, a teraz nadeszła 11 dni po @, więc... I w ten sam dzień mąż stwierdził: 'to ten czas, staramy sie' [emoji23]

Ja wlasnie jadac do lekarza zjadlam loda, wracajac bulke slodka i hod doga musiałam jakos odreagować
Gdyby mi ktoś podał dzisiaj coś... [emoji41]
Sama muszę, spaghetti ledwo zjadłam albo ledwo ustalam przy kuchni, zupę gotuję na raty od samego rana, właśnie warzywa wrzuciłam... Męża dzisiaj na fuchę kolega zabrał i hgw o której wróci

Powodzenia wszystkim oczekującym serduszka :) ja długo nie pisałam, cały czas w domu próbuje zająć myśli. W pon ocena czy zarodek rośnie i czy serduszko dalej bije. Już bety nie robię, na polecenie ginekologa... No ale żyjemy w napięciu i niepewności. Czasami lekkie bóle brzucha, ból piersi dużo mniejszy. Poza tym bez objawów. W domku odpoczywam i postanowiłam czytać tylko nasze forum nic więcej żeby się nie nakrecac :p :)

Mam dokładnie takie samo postanowienie. Nie czytam już internetów i nie kminię, bo mam dość stresów ;-) ale co się naczytałam to moje ;-)

Zerknelam na swój kalendarz menstruacyjny on-line i tak właśnie próbuje sobie przypomnieć... tenWitam dzień był chyba 22 lub 23 czerwca owulacja której chyba towarzyszyły skurcze byla 27 lub 28 czerwca

Powodzenia wszystkim oczekującym serduszka :) ja długo nie pisałam, cały czas w domu próbuje zająć myśli. W pon ocena czy zarodek rośnie i czy serduszko dalej bije. Już bety nie robię, na polecenie ginekologa... No ale żyjemy w napięciu i niepewności. Czasami lekkie bóle brzucha, ból piersi dużo mniejszy. Poza tym bez objawów. W domku odpoczywam i postanowiłam czytać tylko nasze forum nic więcej żeby się nie nakrecac [emoji14] :)
Mnie forum tez lekko stresowalo..
Lekko wrzucilam na luz. Narzeczony mnie wspiera i ciagle powtarza ze bedzie dobrze.
U mnie usg za 10 dni... wg im mam 7+3 ale nie wiem kiedy mialam owu. 4 dni temu mialam usg i gin mowil ze to raczej 5 tydzien więc om sie nie sugeruje. Nie było widać kropka jedynie pęcherzyk ciążowy, ale moglam posłuchać gina by poczekać na usg.... musialam polecieć...

Zastanawiam się czy w poniedziałek nie powiedzieć szefowej ze jestem w ciazy, u mnie w pracy są często stresy, zmiany i nie chce marnować czasu i się wdrażać w cos czym za chwilę nie bede sie zajmować.
Planowo od września chce być na L4 (tego akurat jej nie powiem).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry