Witaj anineczkoWitaj Fifi.![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj anineczkoWitaj Fifi.![]()

sorry ale mnie drażnisz takim rozumowaniem.zadaj sobie pytanie!jaka matka jestem?????bo teraz po mino tego ze kochasz swojego synka(i te co nosisz pod serem)to dobra matka nie jesteś.świadomie skazujesz je na ta sytuacje.wolalabym skromnie zyc(z czasem sie polepszy)niz w bogactwach w nieszczesciu.a tu dzieci wlasnie beda tak zyly.

chciałabys usłyszec cos takiego? na pewno nie

maria a Ty jesteś dobrą matką
Nie zauważyłyście jeszcze, że problem bitych kobiet jest bardziej złożony niż się większości wydaje
Wszytskie mówicie "odejdź" i nie będzie problemu.
Z jakiegoś powodu wiele bitych kobiet boi się odejśc od mężów katów.
Nawet psychologom ciężko jest nakłonić kobietę do odejścia od oprawcy, a Wam się wydaje, że napiszecie dziewczynie, żeby się puknęła w głowę, bo robi krzywdę dzieciom i rozwiążecie jej problem
Ciekawe czy będąc na miejscu bitej, poniżanej i zastarszanej kobiety od tak byście odeszły.
Czy widomo skatowania Was przez męża przy próbie odejścia od niego dało by Wam odwagę.
Tak łatwo się Wam udziela "dobryc drad", bo nie wiecie co to jest strach przed mężem.
Jakby to było tak proste jak Wam się wydaje to każda bita kobieta by odchodziła, a z jakiegoś powodu tak nie jest.
Kilka bitych kobiet na naszym forum już pisało, że wyzwolenie się od kata zajęło im parę lat.
Paniczny strach przed mężem, brak wsparcia w rodzinie, samotność, obawa czy same dadzą radę czy utrzymają same siebie i dzieci powodował, że nie ochodziły.
A powiedzenie komuś "Jesteś złą matką" jest po niżej pasa.
Radzę ugryźć się czasem w języl.
Jakby to nie było takie skomplikowane to odeszłaby po pierwszym uderzeniu.Moja mama odeszla po 16 latach !!!
Jakby to nie było takie skomplikowane to odeszłaby po pierwszym uderzeniu.
Jakby to nie było takie skomplikowane to odeszłaby po pierwszym uderzeniu.