reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mazurskie mamy !!!

Witam wieczornie

Teska a probowalas corce dawac infacol?
Agnieszka super ze jestes zadowolona ze spotkania
Marta super ze sie wybawiliscie,troszke wyrwalas sie od codziennosci
Kasia witaj :-)
Kinga zdrowka

My dzis bylismy na pokazach aut amerykanskich:tak:fajnie bylo tylko pogoda troszke nie dopisala
Wczoraj moj malzonek zrobil niespodzianke i kupil mi bilet do Polski,ciesze sie bo w szczegolnym dniu osobiscie z dziewczynkami odwiedze grob Taty no i spotkam sie z Mama i rodzenstwem,ehhh widze ich miny bo nie wiedza ze przylecimy :tak:ale jakos tak mi ciezko utrzymac ta wiadomosc w tajemnicy ciesze sie jak nie wiem co :-)

Jak ktoras chetna na spotkanie to jestem do dyspozycji:-)

Milego i spokojnego wieczorku

reklama
Ania super prezent mąż Ci zrobił:-)a pokaz pewnie był ciekawy mój Bartek ze szczęścia by oszalał:-D tak kocha auta
teśka tak jak pisała ci Ania spróbuj infacol na kolki ja mojemu Bartkowi dawałam i pomagało albo espumisan dla niemowląt;-)
ale pogoda leje...

Hej dziewczyny

Aguska oj tak pokaz byl udany i bylo co ogladac :tak: moj J tez kocha auta w koncu mechanikiem jest :tak:

Agnieszkadzieki,oj tak dobre i pare dni :-)u Ciebie tez tak wieje?

My dalej bez tv :wściekła/y:
U mnie wieje masakrycznie normalnie wszystko lata:szok:

Milego popoludnia

Witajcie wieczorkiem

Mi już dzieci śpią. Popołudniu jeszcze koleżanka wpadła z synkiem na kawkę, to dzieciaczki się wyszalały :) Teraz już odpoczywam tylko pranie wstawiłam. Mąż wraca po 22...
A tak nawiasem mówiąc zastanawiam się nad szkołą ;) <ciii Bietka mnie namawia na podyplomówkę> .... I nie wiem... Chyba jeszcze parę nocy muszę się z tym przespać... wsumie do końca tygodnia mam czas do namysłu :)

Agnieszka fajnie, ze spotkanie udane. Pewnie nawiążesz znajomości na dłuższy czas... :)
Ania no super niespodzianka!! A ja jestem chętna na spotkanko...jak najbardziej ;)

u mnie nie za ciekawie
wieczór najlepiej bym wymazała z życia...
Filip miał mały wypadek.. wiecej na Fb napisałam.. ;\

ehhh :(

ania_g
wszystkiego najlepszego dla was z okazji rocznicy ślubu!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej
Kinga- teraz się będzie już tylko goić.

A my się pochorowaliśmy- wirus jakiś nas dopadł :( i się kurujemy. i Ja miałm 2 dni wyjęte z życiorysu , mój mały 3 i jeszcze to nie koniec ale już lepiej się czuje bo 1 zaczął chorować- a dziś dopadło Tomka i chyba ze zdwojoną siłą :/

Pozdrawiam i zdrówka wszystkim życzę

Mloda a co wam bylo.Jak biegunki itp to chyba od nas sie zaraziliscie :(
Kinga dziekuje :* boszzzeee a co sie stało??? ja nie ma cie na facebooku.

reklama
Marta to daj znaqc kiedy bedziesz wolna aby sie spotakc ja jestem tylko 2 tyg w miedzy czasie z Nacia do denstysty bede jezdzic a tak to bede wolna:-)

Kinga ja Cie nie mam na fb,co sie stalo?jak cos to pisz na priv

Mlodazdrowka dla Rodziny

Ania_G Najlepszego z okazji Rocznicy slubu życze Wam abyście
dalej szli przez życie, trzymając się mocno za ręce zawsze
uśmiechnięci , zawsze razem, zawsze pewni swoich uczuć.

Do góry