reklama

Mazurskie mamy !!!

hej u nas ok
walczymy z katarem i nie jest zle... :)
mnie coś gardło zaczyna drapać ehhh
odpoczywamy sobie. mąż nie pracuje wiec to wykorzystuję

Marta udanej zabawy na weselu! :)

pozdrawiam was dziewczynki :**

reklama
Hej !sorki ze nieodniose sie do waszych postow ale od paru dni mam dola i niechce nikoga zrazac moim humorem dlatego nic niepisalam nawet,mam nadzieje ze wszystko u nwas okej ,u nas jak narazie od paru dni spokoj ,kolezanka doradzila na te kolki wode koperkowa i jak narazie dziala ,ale jakos mala ostatnio strasznie marudna ale z dwojga zlego lepiej to niz kolki ,nadia teraz z tata na spacerku tatus zabral zebym troche odetchnela ,a ja umylam sie w spokoju i posprzatalam ,wiecie ciezko jest sie przyznac ze lekko nie jest a ja podziwiam wszystkie dziewczeta co maja po pare dzieci ,najgorsze jaet to ze czlowiek sie stara a ktos ciagle krytykuje ze to zle czemu to niezrobione ajjj niebende zrzedzic ale naprawde niemam z kim pogadavc koelzanki nagle ciagle zajete ,uroki ,ale dzionek przynajmniej dzis ladny ,:)pozdrawiam i przepraszam za te moje zale

Teśka Kochana pisz częściej i jeśli masz taką potrzebę wygadania się to to rób na pewno to pomaga a i my Cię troszkę pocieszymy:) Główka do góry dobrze że Nadia czuje się lepiej !Ach te nasze dzieciaczki:) Dużo siły Ci życzę i cierpliwości dasz radę :)
Kasiu witaj po długiej przerwie:) Co u Was?
Kinga cieszę się że synuś lepiej się czuje a dla ciebie mleczko z miodem na gardełko ! Zdrówka życzę !
U nas myślałam że już lepiej a tu niestety Pawełek pół nocy kaszlał:( ach
Pozdrawiam wszystkie mamy i zdrówka dla Was i dla Waszych rodzin!!!

Ostatnia edycja:
teśka każda z nas to przechodziła masz prawo trocvhe4 ponarzekać no nie ukrywajmy opieka nad maluśkim dzieckiem nie jest taka prosta potrzeba bardzo dużo cierpliwości.trzymaj sie kochana kolki w końcu ustąpią ale zawsze będzie coś np.ząbkowanie;-)Jednak warto troche pocierpieć
Jak masz ochotę to sie wyżal to zawsze troszke pomaga;-) my napewno nie będziemy cie krytykowały

reszcie życzę dużo zdrówka
a my dziś obchodzimy mojego brata urodzinki więc jest grill:-) zaraz rodzinka ma sie zjechać
buziaki

teśka każda z nas to przechodziła masz prawo trocvhe4 ponarzekać no nie ukrywajmy opieka nad maluśkim dzieckiem nie jest taka prosta potrzeba bardzo dużo cierpliwości.trzymaj sie kochana kolki w końcu ustąpią ale zawsze będzie coś np.ząbkowanie;-)Jednak warto troche pocierpieć
Jak masz ochotę to sie wyżal to zawsze troszke pomaga;-) my napewno nie będziemy cie krytykowały

reszcie życzę dużo zdrówka
a my dziś obchodzimy mojego brata urodzinki więc jest grill:-) zaraz rodzinka ma sie zjechać
buziaki

Witajcie dziewczyny.
Wesele udało się znakomicie. Wytańczyłam się jak nigdy. Bawiliśmy się do samego rana :)
Dzieci zniosły super nocną rozłąkę z nami. Co prawda Jakubek miał powiedziane, ze mama jest w sobotę w pracy w niedzielę w szkole więc było ok :)
Teraz już maluchy śpią. JA też już się wykąpałam i zaraz idę spać.
Spałam dzisiaj od 7 do 9 :) Po tym jeszcze długa podróż... A jutro trzeba w pracy funkcjonować.

Jeszcze przed spaniem maluchy nam szalały. No Majcia biega i wywinęła orła tak niefortunnie, że rozcięła sobie ząbkami usteczka... trochę krewki poleciało, Jakubek się martwił i już do samego spania opiekował się siostrzyczką :)

Agnieszka jak spotkanie? Udane?
Ania oj wybawiłam się za was wszystkie. Mam nadzieję, ze czujecie to w nogach tak jak i ja :D
Kasia witaj!!
Teśka jak tylko masz chęci wygadania się, wyżalenia to śmiało pisz... My napewno wysłuchamy <przeczytamy> doradzimy jak tylko będziemy w stanie a napewno pocieszymy. Pamiętaj, ze ty jesteś mamą i ty wiesz co jest dobre dla twojego dziecka. Inni mogą doradzić ale nie krytykować. Ja za coś takiego ucinałam rozmowę dość dobitnymi słowami... Ty jesteś mamą i tobą kieruje instynkt co do własnego dziecka...pamiętaj!!
Necia jak Pawełek wieczorkiem?
Kinga dobrze, ze u was zdrowie powraca.

reklama
marta03 cieszę się że wesele udane a wy wybawieni:)
Maja dzielna dziewczynka a Jakubek kochany chłopak :tak:
Buziaki dla dzieciaków.

Agnieszka jak spotkanie? Udane?

Muszę przyznać że poprzednie spotkanie było fajniejsze a to dla tego że na tym nie było dziewczyn z którymi już wcześniej się zapoznałam ale byli inny znajomi więc spoko.Na kolejne także idę :tak:

Spokojnej nocy życzę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry