reklama

Mazurskie mamy !!!

ania_g wiesz my też nic szczególnego nie planujemy. Pewnie spontanicznie kupię butelkę wina i spedzimy miło wieczór sami w domku:)
u nas też kasy narazie brak a msze jeszcze coś kupić siostrzeńcowi na chrzciny bo jadę przecież... :]
aguska a wy ile po ślubie? :)

pogoda jesienna...

:\

reklama
Witajcie...
Dzisiaj piątek, jak to mówią tygodnia koniec i początek :D

Ja pomału zbieram się do pracki ale wcześniej Jakuba odstawić do przedszkola...
Dzisiaj mąż ma II zmianę, a ja jeszcze muszę na zakupy skoczyć <upatrzyłam sobie wczoraj torebkę w ccc i lepiej żeby mąż nie wiedział o zakupie :D >
Dzisiaj też przyjeżdża moja sis!! Mam nadzieję, ze zostanie u nas na noc a nie ruszy od razu do rodziców.
A jutro ruszamy do Warszawy na wesele...

Aaa ostatnie dwie nocki miałam fatalne, Maja jak nie dostała nurofenu to popłakiwała co chwila... Wczoraj wybił jej się ząbek <górna dwójka> i nocka przespana :D:D:D

Dziewczyny miłego dnia Wam życzę...
Posyaram się z pracy do was zajrzeć, chociaż zaglądam często tylko nie mam czasu pisać ;)

hejo

mój Fiol zasmarkany, dziś w domu go zostawiłam.Niech sie wygrzewa bo gile go zalewają. Mam nadzieje ze do pn bedzie lepiej jak nie to dalej w domu posiedzi. przeziębienie długo trzyma fak... zobaczymy. Kurujemy sie.

marta dobrze że Majeczce ząbek sie przebił:) ulga dla niej i dla ciebie..

Miłego dnia girls!
ja z kawką... :)

Witajcie:)
Kinga zdrówka dla Filipka mój Pawełek też chory i od wczoraj w szkole nie był a dziś Adaś już smarcze:( także choróbska znowu atakują :(((
Marta to super że się wreszcie córci ząbek wybił teraz będzie mieć troszkę ulgi
Dziewczyny a co u Was?Mloda,Miska,Marta,Agnieszka,Aguśka,Aniaa,Ania_21,Teśka,Bietka,Kasia Jak wasze maluszki? Zdrówka wszystkim życzę!!!!!

mój Pawełek też chory
Dziewczyny a co u Was?Mloda,Miska,Marta,Agnieszka,Aguśka,Aniaa,Ania_21,Teśka,Bietka,Kasia Jak wasze maluszki? Zdrówka wszystkim życzę!!!!!
necia zdrówka dla Pawełka życzę a choróbskom mówimy zdecydowanie NIE!
Co u mnie hmmm...wszystko ok,tyle mogę tu napisać.
Alanek zdrowy na szczęście,uczęszcza do szkoły i jest bardzo zadowolony:)
A więcej można zobaczyć na fb:)

A co u Ciebie Necia?
Jak dzieciaczki i mąż?

Mąż dostał skierowanie na rehabilitację ale najśmieszniejsze jest to że na ten rok już nie ma zapisów a obdzwonił już cały Olsztyn no nic zobaczymy jak to będzie. A dzieciaczki to moje dwa żywioły Adaś codziennie mnie zaskakuje lubię go obserwować taki jest śmieszny i naśladuje swojego starszego brata zresztą nie tylko jego ale i nas:) Słodziak ! Tylko teraz te choróbska są nie potrzebne mam nadzieję że im szybko to przejdzie!!!!

necia mam nadzieje że znajdzie się miejsce dla męża jeszcze w tym roku.
&&& aby się udało!
Fajnie że dzieciaczki takie żywiołowe i zaskakujące :tak:
oby tylko choróbska uciekły i zdrowie zawitało u was.

Pozdrawiam:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry