reklama

Mazurskie mamy !!!

Ale popisałyście :)
Mloda super że widzisz poprawę :) a z tym buntem to mój Adaś też ma do tego skłonności :tak: oj a jaki głosik ma donośny pół bloku na pewno to potwierdzi :-D
A Pawełek chory jutro nie puszczam go do zerówki biedulek mój:(
Aguśka co do mówienia to się nie martw przyjdzie czas na Bartusia i tak Ci się rozgada :tak: Pawełek zaczął gadać po ukończeniu magicznych 2 lat !
Miska masz się nie zamartwiać tym łożyskiem będzie wszystko w porządku !!! Wiem że łatwo mi mówić ale też miałam trochę problemów w ciąży i wiem że spokój jest najlepszym lekarstwem!
A co do tej nauczycielki to ja chyba bym z nią sobie porozmawiała . Każde dziecko jest inne może wystarczyłoby gdyby ta pani poświęciła Twojej córce więcej uwagi.
Marta już pakuję dla ciebie rzeczy do prasowania;-)
Ania_g21 to pewnie dziś byliście niedaleko Pana Tadeusza:)
Kinga buziaki dla Was:)
Aniaa co u Was jak córcie i jak samopoczucie bo coś ostatnio chyba przez pogodę było smutnie
Agnieszka a ja jeszcze nie pogratulowałam Ci dzielnego pierwszoklasisty:)
Teśka jak Twoja maleńka mam nadzieję że przeszły jej już te kolki?
Bietka a co u Twojej kruszynki?
Pozdrawiam mamusie :) i całuski dla Waszych pociech

reklama
Witajcie !

Wpadłam życzyć miłego czwartku:)
Ostatnio mam dużo zajęć.Od kąt zajęłam się Fmemem czasu mam jeszcze mniej na całą resztę.
Weekend tuż tuż...:-)
Pozdrawiam was serdecznie!

Necia35 dziękuje,miło że pamiętałaś:)

Ostatnia edycja:
Hej
Necia dzieki ze pytasz,dziewczynki dobrze
Malo tego od dwoch dni nie mamy telewizji ze spoldzielni przyjechali i kazali sciaganac antene bo nie moze wiscie na budynku na szlak by to trafil:wściekła/y: moze uda sie w ogorodzie postawic ale ciezko z zasiegiem bo budynek wysoki ehhh zobaczymy w sobote

Uciekam bo dziewczynki dokazuja jak znajde chwile to wieczorkiem sie odezwe

Pozdrawiam Was serdecznie

Necia tak blisko bo na Świtezianki.Najpierw bylismy w biedronie na piechote,a potem Oli z Babcia w parku Kusocinskiego uzedowali a ja do kolezanki na herbate pojechalam.
Kinga milego latania .tylko ta pogoda paskudna.
Aniaaa no lipa z ta tv.Oby udało sie jakos podlaczyc.
Marta zdrowka.

pogoda fakt paskudna ale pozałatwiałam co musiałam! :)
teraz sobie siedze i piję kawusie...
mam fajne plany na wieczór!!! :rolleyes:

ania_g21 widzę że macie niedługo też rocznicę ślubu:) tak samo jak i my wrześniowo :tak:

Witajcie
Ja z pracy nadaję... Czekam do 16, bo coś mi sie dzisiaj tu nudzi :)
Pogoda straszna...
A nas jeszcze dzisiaj czekają zakupy przed sobotnim weselem :/

Pozdrawiam!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry