reklama

Mazurskie mamy !!!

...a dziękuje:)BARDZO DOBRZE muszę napisać i oby tak zostało.
Alan jest mega zadowolony,my z mężem także.
Fajnie bo dzieciaki mają dużo ciekawych i edukacyjnych zajęć w szkole co bardzo nas cieszy:)

to super,oby ten zapał został

ja mam problemy z córką,na razie jest w 3 klasie ale słabiej czyta i wolniej robi zadania od klasy
syn to 5 klasita na razie uczenie przychodzi mu łatwo i uczy się bardzo dobrze

reklama
szukaliśmy przyczyny,byłam z nią w poradni psychologiczno-pedagogicznej i stwierdzono że ma problem z czytaniem i nic więcej
zobaczymy jak to dalej będzie,znowu zapiszę ja na spotkanie w poradni

Dokładnie zawsze można skorzystać z poradni.Jeżeli uznasz że taka jest właśnie potrzeba to pewnie czemu nie.Mam nadzieję że poradnia przyniesie pozytywne rezultaty:)

zobaczymy co z tego wyjdzie,jest innym dzieckiem i tyle,Bartoszowi bardzo łatwo wszystko przychodzi,Klaudia jest słabsza i potrzebuje pomocy,nie było by źle tylko ma taką nauczycielkę że strasznie mocno się wszystkiego czepia,w tamtym roku usłyszałam nawet że my nie interesujemy sie dzieckiem

zobaczymy co z tego wyjdzie,jest innym dzieckiem i tyle,Bartoszowi bardzo łatwo wszystko przychodzi,Klaudia jest słabsza i potrzebuje pomocy,nie było by źle tylko ma taką nauczycielkę że strasznie mocno się wszystkiego czepia,w tamtym roku usłyszałam nawet że my nie interesujemy sie dzieckiem
miśka Ja bym z tym poszła do dyrekcji może nie z pretensjami ale z całą sytuacją która otacza Twoja córkę.
Tak jak pisałam wcześniej mam nadzieję ze poradnia przyniesie pozytywne skutki:)

aguśka fotki skasowane.

hej dziewczyn a jednak dziś taka przymulona była pogoda i Bartuś sam zasną oglądając baje:-)spał 2 godzinki:-)
teraz zjadł pięknie obiad i bawi sie autem ja czekam na m bo ma być za jakieś 1,5 h troche sie rozpogodziło ale nie wiem czy wybiore sie z Bartkiem na spacer może jak m wróci

Hej
Agnieszka- w pracy ok dziś mam wolne :)
Z rehabilitacją byłam już zrezygnowana po 4 dniach ale Pani Iza (rehabilitantka) bardzo nas motywuje i mówi że na początku musimy przeczekać jego krzyki bo jak jesteśmy w Ameryce to nie wyrywa się i prawie nie płacze :0 także mam Go nauczyć że płaczem niczego nie wymusi. A co do tego to jest okropny- strasznie wymusza i muszę się za to zabrać i ukrucić mu te samowolkę.
Dziś usłyszałam też że mały ma wielkie ambicje żeby cos zrobić a nie może/ nie potrafi i dlatego tak się złości.
Z chodzeniem nie przyśpieszamy nabierze odwagi i równowagi to pójdzie. Ale za to pięknie sam zasypia, dziś pokazał jak ładnie jee widelcem. Ogólnie dziś ma głoda w brzuszku i cały dziń by jadł- ale to dobrze że ma takie dni i nadrabia te niejedzące. Ale ja też tak mam i dziś z tej okazji robiłam karkówkę <mniam> . :D
Necia, Agnieszka super że chłopcy sobie radzą i są zadowoleni :)
Ania co do ubranek odezwe się na pw
Miśka - niestety tacy nauczyciele tylko przeszkadzają w nauce a nie uczą- niech spada na drzewo ze swoim myśleniem. Córka na pewno sobie poradzi a poradnia napewno też pomoże- dzieci są różne jedne wolniej się uczą drugie szybciej.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry