reklama

Mazurskie mamy !!!

puk puk!! czy nikt tu nie zaglada???
Ja jak zawsze o tej porze w pracy!! Nie mamy juz problemów ze spaniem, Antos przesypia całe nocki.
Weekend cały spedzilismy na nartach, tzn ja szusowałam a mąż odwiedził bar!!Było super, a zakwasy mam takie że ledwo chodze, troche przesadziłam, ale co tam!! Wykorzystałam wyjazd na maxa! no i mąz stwierdził ze fajne sa takie wypady!! ;-)

reklama
Hejka!! :-)

Naprawde pustki tu ostatnio. Czyzby mazurskie mamy zapadly w sen zimowy??? :-):-):happy::happy::happy::happy::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

My powoli szykujemy sie do wyjazdu do Warszawy :sick::sick::sick: Mam nadzieje ze badania wypadna dobrze. Dzis bylysmy u naszego lekarza rodzinnego uzupelnic brakujace dokumenty i kazal nam unikac wychodzenia na dwor do wyjazdu, najwyzej na 15 minut, zeby Amelka sie nie przezibila bo musi byc calkowicie zdrowa do tych badan. :szok:

Jak sobie pomysle ze mi ja zabiora i beda jej dawac narkoze to mi sie ryczec chce jak bobr!! :szok::szok::szok::szok:
Znow mnie przez to lapie dol.:sick:

Natala nie ejstem w stanie wyobrazic sobie co przeżywasz, to naprawde musi być cieżkie. Ale na pewno bedzie dobrze, zobaczysz, juz niedługo odetchniesz z ulga!! My cały czas trzymmay kciuki.

Dzisiaj Walentynki więc wszytskiego najlepszego!!
Kochac to nie znaczy tylko wzdychac , marzyc
Kochac to nie znaczy wiecznie o kimś śnic,
Kochac to znaczy komuś zawierzyc
Kochac to znaczy dla kogoś życ...

puchatek_kubus_kubus21.gif

Cześć dziewczynki! Ale tu walentynkowo :-) Milości, milości i jeszcze raz milości a w tej milości wytrwalości życzę :-D :-D :-D
Nie bylo nas bo tydzien spędzilyśmy w szpitalu. Zakażenie ukladu moczowego, srutu tutu, antybiotyk i dziś już w domciu :-D Efektów leczenia za bardzo nie zauważam (może teraz w domu :dry: może w szpitalu tylko byla nieswoja :dry: obadamy, zobaczymy...) 22. jedziemy do Elku do tego od rehabilitacji (jak zwal tak zwal - mam dziury w pamięci :baffled: )i pewnie nas pogoni bo Hania glówkę coraz lepiej trzyma :-D

Natala - badania wypadną dobrze i kropka. Trzymaj się kobito!!!

maarta - czlowieku z nartami zamiast stóp ;-) Jak ja bym chciala tak umieć jeździć, żeby mieć zakwasy a nie zlamania :-D

Oj nineczka męczycie się!! dobrze że już po wszytskim i że juz nie bedziecie musiały jezdzić do szpitala.
A jak Hania?? Mam nadzieje ze jest radosna.
I na pewno tak bedzie z tym rehabilitantem:-) skoro juz podnosi główke to na pewno nie bedzie on potrzebny!!!
Trzymajcie sie Dziewczyny!!
A ja wykorzystuje snieg na maxa i jutro znowu na narty!!! Jak nie pojade to bede żałować!!

Nineczko mamy nadzieje ze wszystko juz dobrze. Twoja corcia na pewno w domku bedzie zupelnie inna :-)

A dla wszystkich dziewczyn zyczymy z Amelka: Wszystkiego Najlepszego w Dniu Świetego Walentego!!!

witam
nadrobiłam zaległoscie ale nie popisałysmy zbyt wiele:-(
najwazniejsze ;
nineczko - dobrze ze juz w domku !trzymajcie sie cieplutko i oby wszytskie swinstwa poszły precz;-)

reklama
rany jak ten czas sie dłuzy niby zostało 16 dni do powrotu r . a normlanie szok :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: juz sie nie moge doczekac
no i mąz obiecał ze okna pomyje :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry