nineczka
Fanka BB :)
Cześć dziewczęta!
Bylyśmy dziś z Hanutem na ponad 2 godzinnym spacerku (może trochę schudnę jak ta zima jeszcze potrwa - przebicie się z wózkiem przez tą zmrożoną kaszę to parę kalorii mniej
), dokupilyśmy parę ciuszków, bo mi klucha jak na drożdżach rośnie.
Dziś zalożylam jej śpiworek przeznaczony dla dzieci w wieku 6 miesięcy - dostalam od koleżanki, której córeczka mając roczek w nim śmigala
A zaraz będzie dzień dobroci dla zwierząt i mamusia idzie do fryzjera :-) Niestety wyjazd do Bialego planowany najwcześniej na Wielkanoc a wyplosz już się ze mnie zrobil że lo matko
i musze zaufać pani Ani
(już się boję
).
Bylyśmy dziś z Hanutem na ponad 2 godzinnym spacerku (może trochę schudnę jak ta zima jeszcze potrwa - przebicie się z wózkiem przez tą zmrożoną kaszę to parę kalorii mniej
), dokupilyśmy parę ciuszków, bo mi klucha jak na drożdżach rośnie. Dziś zalożylam jej śpiworek przeznaczony dla dzieci w wieku 6 miesięcy - dostalam od koleżanki, której córeczka mając roczek w nim śmigala

A zaraz będzie dzień dobroci dla zwierząt i mamusia idzie do fryzjera :-) Niestety wyjazd do Bialego planowany najwcześniej na Wielkanoc a wyplosz już się ze mnie zrobil że lo matko
i musze zaufać pani Ani
(już się boję
).

PA! Pa!
mojemu chyba z tydzien