MADZIA
mama majuni i groszka
nineczka z dnia na dzien bedzie coraz lepeiej , moi znajomi od urodzenia synka mieli non stop problem -jak sie wydawąło lekarzom a to nie podnosił głowki tak jak trzeba a to miał asymetrie a to sie nie przekrecał w wieku co robia to rówiesnicy . ....chodzili na rehabilitacje która wiadomo jak sie konczyła . dzicko zestresowane , zapłakane ..... no i przerwali . mały w lutym konczy rok. chodzi juz i od 9 misiaca raczkuje przy wadze 14 kg
my z maja tez na reh. chodzilismy bo sie nie przkrecała jak miała 6 msc i skutek był identyczny płakałą i tyle nie dała sie nawet dotknac po powrocie do domu. zrezygnowałam i po tygodniu dzicko fikało jak sarenka. wiem ze nie zawsze mozna poprostu przerwac rehab. ale woem jedno trzeba si eradzic wielu lekarzy i obrac optymalne wyjscie .
i zobaczysz nineczko za tydzien , dwa mała bedzie podnosic głoweczke jak kaczuszka tylko trzeba troche poczekac , cwiczyc z nia w domku
my z maja tez na reh. chodzilismy bo sie nie przkrecała jak miała 6 msc i skutek był identyczny płakałą i tyle nie dała sie nawet dotknac po powrocie do domu. zrezygnowałam i po tygodniu dzicko fikało jak sarenka. wiem ze nie zawsze mozna poprostu przerwac rehab. ale woem jedno trzeba si eradzic wielu lekarzy i obrac optymalne wyjscie .
i zobaczysz nineczko za tydzien , dwa mała bedzie podnosic głoweczke jak kaczuszka tylko trzeba troche poczekac , cwiczyc z nia w domku