reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Z tego mojego wewnetrzenego doła wynikło tylko to, że wczoraj kiedy Amelka poszla spac, zawolalam moja siostre cioteczna ktora mieszka w bloku naprzeciwko i sobie troszke wypilysmy :baffled: A dzis myslalam ze umre... Dopiero teraz troche doszlam do siebie. Czulam sie okropnie.:wściekła/y: Wiecej juz mi pewnie nie przyjdzie do glowy zeby topic smutki w alkoholu :no:

Amelcia ciagle probuje chodzic, ale jakos jej to nie za bardzo wychodzi ;-) Nawet na czworaka przejdzie tylko kilka kroczkow i sie przewraca, ale cos czuje ze bedzie upatra z niej kobietka, bo po tylu upadkach sie nie poddaje i dalej probuje :-) Zuch dziewczynka :-)

P.S. Chyba powinnam brac z niej przykład....

natala no i dobrze ze po kieliniu było. .... pogadałyscie zawsze to inaczej a ze głowa boli po alkoholu to ho ho ..od dawna wiadomo:wściekła/y: :wściekła/y: ale cos ie na plotkowałyscie to wasze. mi brak takich babskich spotkan ...

Cześć :-) !!!
Dawno mnie nie było a tu tyle postów :szok:
Maarta fajne zdjęcia :tak: a ta ulubiona koleżanka Antosia to trochę starsza chyba :-D A Teściowej taki "wstrząs" powinien dobrze zrobić ;-) skoro normalna rozmowa nie skutkuje :-)

Natala trochę releksu w damskim towarzystwie nikomu nie zaszkodzi ;-) a głowa bolała wczoraj a dziś już pewnie nie :-D. A kiedy ja byłsm na takiej babskiej imprezie... :baffled: :confused: ach to było tak dawno....

Moje dziecię u babci a ja dziś w domku. Wczoraj byłam w mieście i trochę się przeforsowałam - dziś leże :tak: No to do wieczora :-)

jak ja bym chciała tak usiąść z koleżankami i wypić troche alkoholu:-) karmie jeszcze piersia i moge jedynie pozwolić sobie od czasu do czasu na odrobinke winka albo piwka!! Ale już niedługo bede odstawiać Antosia!!
Natala powinnaś sie cieszyć z takiego wieczorku, w końcu i Tobie cos się należy, co tam kac, przezyjesz:-) Własnie dzieki takim spotkaniom troche sie odstresujesz i nabierzesz sił! Super ze Amelcia juz próbuje chodzić, Antek stoi sam ale nie zrobił pierwszych kroczków.
Grubelek to masz dzisiaj labe, super!!

Co tu tak cicho? :szok:

Przyszedl dziś do nas zestaw gimnastyczny Chicco. Super sprawa! Polożylam Hanutka na brzuszku przed nim i wreszcie podnosila glówkę!!! Wcześniej kladla ją na boczku i leżala jak naleśnik a dziś walczyla z tą glówką, tak bardzo chciala zobaczyć te migające światelka :-D No cóż, widocznie do tej pory motywacja byla za slaba- twarz mamusi jak widać zbyt pociągająca nie jest :-D:-D:-D

Ja też tęsknię za takim babskim piciem :cool2: Po 7 latach mieszkania w Bialymstoku w zeszlym roku wrócilam "na ojczyzny lono" i nie mam tu za bardzo z kim tak pobalować :baffled: Koleżanki z pracy moglyby być moimi matkami a te ze szkoly rozjechaly się po świecie. Ech...

Bosze, wasze dzieciaczki już przymierzają się do chodzenia... Ale ten czas leci! Zajrzalam dziś na lutówki a tam takie maleństwa!!! A moja Hania już taaaka duża :-D:-D:-D

Oj rosna nasze maleństwa!!! :happy: Jak ogladam zdjecia Antosia jak był taki malutki to jest całkiem d siebie niepodobny
Wkeljam zdjecia z Jego pierwszego miesiaca i przedwczorajsze czyli z 9 i pół m-ca
1168436726

jest różnica!!!!
A my za chwilke z mężem mamy zamiar obejrzec jakis dobry filmik:-) dawno niczego nie ogladalismy!!
Nineczka i widzisz, że nie było o co sie martwić!! Super, że Hania sie zmotywowała!!!
Dobrej nocki!!!

Marta ale ten Antos to przystojny kawaler :-)
Dzieci sie naprawde zmieniaja i nawet sie nie spodziewamy kiedy ten czas tak szybko mija...

Wlasnie skonsumowalysmy z Amelcia sniadanko i trzeba jej teraz oczywiscie wlaczyc Tubisie :) (dla mnie chwilka spokoju :tak:)

Miłego dzionka dziewczynki :laugh2:

dziekujemy za miłe słowo!! Zastanawiam się, czy ten mój synek przypadkiem nie miał być dziewczynką??;-);-)
Witamy środowo- popołudniowo!!!ja w pracy, oczy mam na zapałkach bo prawie dzis nie spałam, moje dziecko ciężko znosi ząbkowanie, nawet nurofen na noc nie pomógł:-(Antek budził sie w nocy, mam nadzieje, że szybko to minie!
A jak pomysle ze to dopiero 3 ząb!! Szok!!! A ma się wypełnić cała jama ustna!!!

reklama
Marta "my" też ząbkujemy. :szok: Julce późno pojawiły się pierwsze jedynki bo w 9 m-cu i dopiero tera z góry będą szły. Z tego co podpatrzyłam to aż 4 :szok: :szok: :szok: Pewnie dlatego nie chce spać wieczorem i buszuje do 22.00 :baffled:
Nineczko dobrze że Hania już z tą główką zaczyna sobie radzić - my też mamy taką matę na której Julka właśnie zaczęła główkę podnosić :tak: Pewnie już teraz obejdzie się bez rechabilitacji :-)
A moje dziecię zaczęło kasłać i jutro do lekarza idziemy może jakiś syropek da... :confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry