reklama

Mazurskie mamy !!!

Laski ale dużo piszecie:tak:
Atra juz chyba kiedys rozmawiałysmy, ja jestem po GP;-) co prawda ukonczyłam mgr 6 lat temu hehe no ale fakt kierunek ciekawy jest:-)I mozna też ciekawa pracę znaleźć, mi sie udało;-)
Miłego dnia!

reklama
A ja właśnie wcinam śniadanko.Alan jest już w przedszkolu.Dziś troszeczkę nie chętnie chciał zostać ale jako jakoś został co bardzo mnie cieszy bo będę spokojniejsza na zajęciach:-)
Marta pijesz herbatkę z rana ? ja już mam 2 kawy za sobą aby się dobrze obudzić bo ciężko będzie mi kumać hehe:-D

Oj ja lubię kawkę taką z mleczkiem a najlepiej rozpuszczalną mniam mniam i chyba się już przyzwyczaiłam do porannych kaw bo jak nie wypiję to cieżko kontaktuję:-)

witam porannie
życzę wam udanego miłego dnia koleżanki.
Ja nadal do niczego jestem...
ale daje znak że żyję
Dziekuje wam...

Dziewczyny ja herbatkę z rana, no chyba, że mąż jest w domu to wtedy kawka. Ja piję tylko kawy rozpuszczalne i zaczełam dopiero jak Jakubek się urodził wcześniej funkcjonowałam bez kawy. No i kawa dla mnie chyba tylko w towarzystwie... :tak:
A dzisiaj herbatkę robiłam dla mnie i dla Jakubka do śniadanka :tak:
Agnieszko miłych zajęć!
Kinga mam nadzieję, że będziesz się już coraz lepiej czuła. Zaglądaj tu do nas częściej:tak:

Dziewczyny nie chcę zapeszać... Ale tak jak mówiłam mały woła mi siusiu już w trakcie robienia. A tu wczoraj wieczorem niespodzianka zawołał i zdążyliśmy na kakę (woła aaa kaka, bo ma nakładkę na wc z kaczuszką), w nocy przebudził się, bo chyba coś mu się śniło i też zawołał :szok: też zdążyliśmy... Dzisiaj już dwa razy zrobilładnie siku...Ale jestem dumna z mojego synka!

Ale cisza tutaj dzisiaj...
My już po obiadku. Mieliśmy rybkę ziemniaczki i suróweczkę... A na wieczór mąż wymyślił sobie gyrosa...:baffled:
No i dalej Jakubek mnie szokuje. Co prawda kupcię zrobił w pieluszke ale sisiu znowu udało mu się zrobić na muszlę...he rzutem na taśmę ale sie udało!

reklama
Ja już od prawie godzinki w domu i po zajęciach.Alanka też już odebrałam z przedszkola i oczywiście jak po niego przyszłam to spał od 45 minut hehe a mi w domu nigdy nie sypia w ciągu dnia tylko broi :-D
Ogólnie jestem zmęczona i przymulona.Na obiadek robię dziś kurczaczka w warzywach-już siedzi w piekarniku :tak::-) Za chwilę będę miałam męża w domu.
Marta- to ogromne gratki dla Jakubka-super że robi siusiu gratuluję:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry