reklama

Mazurskie mamy !!!

Jestem pełna...zaraz pękne....
Kolacyjka udana :tak: Niedługo przyjdzie czas spalić kalorie...
Dziewczyny ja dzisiaj nie do wytrzymania jestem :rofl2:

Agnieszko masz rację...Kinga się usprawiedliwiła....Ale Tosika to już od rodziców usprawiedliwienie musi donieść...bo jak to tak można bez słowa przez cały dzień tu nie zajrzeć :tak:

reklama
A ja dzisiaj zalatana, wstałam o 10tej z Antonią:-p śniadanko, przyszykowanko, dałam cyca i ruszyłam na miacho szukać prezentu (miałam w planach posciel wg. sugestii Agnieszki:tak:) ale zajechałam do takiej suuuper hurtownii (babeczka ma też swoje sklepy na miescie ale tam jest podwójna przebitka) i kupiłam piękne filiżanki do kawy, takie w różowe rózycki, och jakie romantyczne....i do tego jutro dokupię książkę.... kamasutrę i myślę, że super prezent bedzie:-p co myślicie o tym dziwuszki??:-p
Nasz mały dzisiaj śpi u swojego kolegi (pierwszy raz, nie mógł wczoraj zasnąć z wrazenia....W końcu mamusia musiała wypuścić synka) i my dzisiaj sami z mężusiem, no prawie bo jakiś mały "pakunek" w naszej sypialni leży hehhehehe:-p:-);-)
Dzwoniłam dzisiaj do psychologa, wizytę mamy w czwartek, zdam później relacje:happy:
Ja Atra kończyłam marketing i zarządzanie oraz doradztwo w agrobiznesie na ART a później jesczez robiłam na SGH w W-wie zarzadzanie projektami unijnymi, czyli przeuczyłam się na zaś hehehehe i jak coś to dawaj pracę napiszemy razem:-p:-p

Atra sadełko??? Kochane to musicie mi się przyjrzeć, ja to mam oponeczki na brzuszku:wściekła/y: i najgorsze, że nie mogę się oprzeć wieczorem...lodówce;-)

Tosika prezent przesłodki... I bardzo fajny :tak:
No kochana syn nocuje u kolegi?! No to sprowadzam cię na ziemie...nie masz już małego synka w domu tylko mężczyzna zaczyna ci wyrastać! Jeszcze trochę a zobaczysz jakiego stracha będziesz miała przy takich nocnych wypadach :-) A póki co cieszcie się "wolnością" z mężem... Tosia na szczęście malutka... Tylko nie budźcie dzieciątka nocną porą :-p
Kochana dziękuję za pomoc...ale projekt poszedł już w świat heheehe

reklama
Tosiak prezent bardzo nowoczesny a w szczególności Kamasutra-super pomysł ja jestem na TAK :-)
Fajnie że Kornel śpi u kolegi to jest świetne doświadczenie dla Ciebie i Kornela :tak:
Tosika to Ty również będziesz spalać kalorię w sypialni hehe:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry