reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Tosika łobuzie! To się zachciało imprezować zamiast znaku życia nam tu dać a my tu najgorsze myśli o twojej teściowej....a okazało się, ze teściowa nawet pomocna była :tak: Oj lanie i kara gwarantowane :cool2: A doczytałaś się jaką karę masz?

Takie kary to mi codziennie możecie dawać hehehehe;-) jak się ociepli trochę i stopnieją zaspy na trasie iława-olsztyn to napewno zalecę, natomiast myślę, że szybciej wy do mnie wpadniecie:-):-p

A u nas dzisiaj znowu zabiegany dzien był, najpierw pospaliśmy do 9 (jakoś wcześnie dziewczę mi wstało;-)) mamusia szybko zrobiła toaletę i śniadanko i biegusiem na spacerek (u nas było slonecznie ale wiatr nawet spory) po spacerku obiadek (zaserwowałam dzisiaj pulpeciki w sosie pomidorowym, zupy dzisiaj nie robiłam, a co!) póxniej przyjechal tatuś i przejął małą a mama pojechała załatwiać sprawy na mieście, no i tak mnie minął dzionek....
Agnieszka a wy chyba za niedługo do pl się wybieracie??prawda??

Atra mudra dziewczynka z ciebie - dasz radę, ja też się broniłam jak Kornelek miał prawie dwa latka, i powiem ci że mi lepiej szlo na uczelni jak mały się urodził, wczesniej podchodzilam na luzie i zawsze się uczyłam na ostatnią chwilę a z małym niestety -uczyłam się kiedy on spał i nie mogłam pozwolić sobie na lenistwo, i dlatego obroniłam się jako pierwsza, oprócz tego moim promotorem był mojego taty przyjaciel zczasów studenckich i on był bardziej ambitny ode mnie:sorry: a co miałam przechlapane przez to:wściekła/y: myslałam , że po znajomości to luzik będzie a tu!!:szok: :crazy::growl:;-)
Kinga to ty masz same grudniaczki??jaki to znak??fajowo:-):tak:

hej dziewczyny-mamy do sprzedania małe labradorki- może wiecie kto by chciał małego przyjaciela dla swojego dzidziausia:-) Labradory to swietne psy dla dzieci:tak::-):-)

Hej laseczki.
Tosika no dzisiaj wcześniej ode mnie wstałaś hehehe Chyba pierwszy raz :-)
My już po kolacji i kąpieli...Oglądamy cbeebies :-D ja juz też się wciągnęłam w ten bajkowy świat :-)
Męża mam w pracy do 22... No ale zdążę jeszcze posprzątać po popołudniowych zabawach z synkiem :tak:
A co do nauki Tosika masz rację. Już nie można sobie pozwolić na naukę w ostatniej chwili i tak jakoś łatwiej się skupić jak dziecko śpi i ma się tylko chwilkę na naukę.
Kasiamaj niestety nei wiem kto by chciał pieska...
Kinga, Agnieszka jak tam wieczorek mija?

Hejka z wieczorka!
My nadal chorzy ale chyba widzimy lekką poprawę.liczę że noc ta będzie lepsza niż poprzednia.Kolacyjkę i kąpiel mamy już za sobą i teraz odpoczywamy :-)
Tosika - my 23 stycznia lecimy do Pl o 2 w nocy musimy wstać,o 3 wyjeżdżamy bo o 4 mamy autobus na lotnisko,następnie od 6 do 7.40 odbywają się odprawy i samolot mamy 8.05 także w Pl powinniśmy byś o 11 polskiego czasu więc spoko :-)
kasiamaj - hej niestety ja nie wiem kto chce kupić pieski,ja na pewno nie.Radziłabym zamieścić ogłoszenie na wątku ogłoszenia może wtedy się uda powodzenia! :-)
Marta - No to masz teraz już spokój,mały śpi,męża nie ma więc czas na bb hehe :-D

Agnieszko dokładnei czas na bb i inne przyjemności typowo damskie hehe
No wy przed wyjazdem połowę nocy zawalicie...ale czego nie robi się żeby odwiedzić rodzinkę (i przyjaciółki z bb) :-D
Idę pomyć naczynka i chyba coś na twarz sobie nałożę bo mam strasznie suchą skórę dzisiaj...
A po dzisiajszym przeglądzie kosmetyków jutro drogerię muszę zaliczyc i chociażby peeling kupić, bo się skończył...

No niestety do samego lotniska mamy jakieś 2.50 godziny jazdy także niestety żeby odwiedzić rodzinkę i przyjaciół z bb trzeba się poświecić :-D a tak poza tym to pewnie tak jak ostatnio z M nie będziemy się kłaść spać bo stwierdzimy że po co haha :-D
Marta miłego kosmetykowania się( chyba źle to napisałam heheh)

A my jutro na zakupy ruszamy,potem mot autka trzema zrobić i kilka spraw załatwić na mieście także mam nadzieję że jutro będziemy tryskać energią hihi:-D:-D:-D

reklama
No już po dwóch dniach brania leków powinniście lepiej się czuć :tak:
Ja ogarnęłam...i zaraz mykam do łazienki po kosmetyki i wracam tutaj na "ma jak miłość" hehe oj bo się już zaczyna:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry