reklama

Mazurskie mamy !!!

Tosika...a ty znowu gdzie?
właśnie a Ty gdzie znowu polazła i nas zostawiła ;-) chyba karę będziemy musieli zrobić ostrzejszą he:tak::-)

a chciałam powiedzieć że chyba zdrówko do nas wraca bo właśnie z mężem zjedliśmy drugą już dziś kolację gdzie wczoraj przez cały dzień nie jedliśmy nic apetyt był żaden :-D:-D

reklama
tosika to nocny marek jak ja wiec pewnie bedzie późnym wieczorem ze mną gawedziła :tak::-D
agnieszka dobrze ze zdrowiejecie juz powoli ;-)
arta dzieki! :-)

Mój maż zajechał...więc znikam na chwilę...
Kurcze dziewczyny....mój eks właśnie mi komplementami zaczął sypać heheeh No boki zrywać :-D
hehe eks -teraz to chyba już za późno na komplementy skoro stał się "eks" hehe:tak::-) mógł się chłopak wcześniej starać.

No no Kinga chyba zdrowiejemy,ja się bardzo cieszę bo wraca mi ochota do życia hehe:-)

witajcie kobitki po przerwie...mały mi się wierci nie chce spać...-byłam z nim dziś u lekarza jakieś uczulenie dostał....????
i chyba go to swedzi..???
no to niezłe z Was nocne marki...:-D:-D:-D:-D moge Wam mojego mężusia wrzucic do klubu nocnych "okupywaczy" komp.:-D:-D:-D:tak: bo z niego też taki marek nocny-tylko że on w gierki swoje gra:tak::tak::tak::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
-jak dzidzia!!!!!
ja pewnie bedę chwilkę i zaraz będę musiała z cyem lecieć do juniaora:dry::dry::dry:
u nas jeszcze słabo z tym netem!!!! ale w week.nast.podejscie.
dzisiaj jesteśmy w odwiedzianach u dzoadków to trochę sobie poklikuje:-)
Atra-widze że u Ciebie jest podobnie z tym eks....ja też swego czasu miałam takiego natreta....też pisał....

hehe ja jeszcze jestem ale za chwilkę mykam spać,familia moja już leży w łóżkach a ja jak zawsze przy kompie hehe
No tak mój M też pogrywa z gierki jak dziecko i to często hehe:-D:-D:-D ostatnio gra w Alankiem a samochodziki hehe a młody to uwielbia :tak::-)

No nic laseczki jak zostawiłyście mnie tu samą to ja spadam spać.
Familia moja już w wyrkach także lecę się wygrzewać i odpoczywać :-)
Dobranoc dziewczyny !
pa spokojnej nocy!;-):-)

reklama
Witajcie laseczki z rana :-D
Ja niestety wczoraj was zostawiłam...Najwidoczniej Jakubek przebudził się i usłyszał głos tatusia...było po spaniu. Zasnął po 12... Potem jeszcze z mężem trochę "pogadaliśmy :-D" i tak zleciało do 2 a mąż przed 6 wstawał do pracy. A my śpiochy z Jakubem :tak::tak::tak: wstaliśmy chwilkę przed 9!
Kasiamaj z tym eks to nie do końca tak... Tylko po takiej długiej przerwie z brakiem kontaktu on wyskakuje z tekstem "ja nadal uważam ,że...." A coś mi się wydaje, ze swego czasu stak nie uważał hehe
Agnieszko no dobrze, ze zdrówko lepiej :tak:A dzisiaj macie zalatany dzień...
Kinga już po śniadanku, czy jeszcze leniu****ecie z Filipem w łóżkach?
Tosika zajęta kobieto! Jak malutka?

A reszta dziewczyn gdzie? Wracać tu natychmiast!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry