reklama

Mazurskie mamy !!!

Witaj;-)cie
my już na nogach od 6:40 Kubie nie chciało się już spać:no::dry: noto i ja miałam już po spaniu:-(
teraz łobuzuje z ciotką -klotką-jestem zadowolona bo ładnie zjadł śniadanie prawie wszystko zniknęło z talerzyka.:-):tak:u nas dzis bardzo zimno :dry::dry::dry: az nie chce się wychodzić-samochód nam zamroziło:-):tak::tak: wczoraj to przynajmniej słonko swieciło Kubuś aż okularków się domagał-wszystkie rolety w samochodzie nie wytrzymały.....wszystkie cieszyły się takim zainteresowaniem Kubusie rączkami że sie porozpadały:-D:-D:-D
a to nasz okularnik:cool::cool::cool::cool:
Aga-dobrze że już lepiej się czujesz.:tak::-);-)
Atra- fajnie że możesz sobie tak pośpiochać -ja już dawno tak nie spałam do 9-ej :no::no::no:

reklama
Kasiamaj, tak zimno dzisiaj jak nie wiem. U na -8 stopni.
A co do spania to pocieszę cie że u nas tak Jakub daje pospać od może miesiąca czy dwóch... A wcześniej punkt 6 i na nogach... Ale już widac taka natura naszych dzieci... Twojemy Kubie też sie odwidzi i będzie chciał dłużej z rana pospać...
A ja dzisiaj już od 8 tylko drzemałam...bo aż tak dziwnie długo spać hehe

hejka z ranka :-)

My już troszkę lepiej-chyba wracamy do zdrowia:-D
Mąż poszedł z Alankiem do lekarza aby przełożyć szczepienia na inny dzień bo znowu nam przysłali zawiadomienie że mamy się zgłosić na szczepionkę.
A ja muszę lecieć zrobić śniadanko bo potem kilka spraw na mieście mamy do załatwienia :-)

Marta fajnie że możecie tak długo spać u mnie to zdarza się raz na jakiś czas :tak::-)
kasiamaj fotka małego jest świetna :tak::-) i widać że dzieciaczek zdrowy skoro tak wcina wszystko-super zuch chłopaczek :-)

miłego dnia!

Aga-może w gości ma taki apetyt????:-D:-D:-D:-D bo w domu to róznie:tak:
my też musimy i iść na odwlekane szczepienie mamy chyba na 26-ego.(prędzej nie mogliśmy bo Kubi
miał bakterie w moczu) i mu pediatra przełożył.
Atra- mam nadzieję ze będzie tak jak piszesz z tym spaniem.....bo tak mi się chciałoby trochę dłużej pokimać.
wczoraj rano to myslałam ze padne ze śmiechu-mały się przebudził już rano ja leżałam koło niego udawałam że jeszcze śpię z lekko uchylonymi powiekami pawtrzyłam co zrobi...nachylił się nade mną i tak spoglądał po chwili dostałam od niego całusy...taki romantyk z mojego synusia:-D:-D:-D:-D

Cześć dziewuszki:-):-) z rańca;-)
Ja wczoraj wyjątkowo nie buszowałam z Kingą nocą:-p bo stary do łóżka zaciągnął:cool::-p powiedział, dość dzisiaj ty moja a nie tam cały czas coś klikasz:-p:-D
dziękuje Atra z małą oki, a jutro idziemy z małym do psychologa, to po wizycie opiszę jak bylo....
A ja dzisiaj wysłalam tatusia na spacerek oczywiście ja w tej chwili sprzątam mieszkanko;-);-);-);-);-)
Kasiamaj wow cóż to za przystojniak siedzi w aucie???
Co dzisiaj dziewczynki macie w planach??
Ja wczoraj wstawilam na obiadek kapuśniaczek (bąki będą jak nic:-p) i zrobię żeberka z rodzynkami....

Ostatnia edycja:
no gdzie Wy jesteście-kurcze nie ma nikogo:no::no::no::no: BUUUU!!!

Tasika-piszesz ze Cię do łózka zaciągnął.....;-) nonono......:-D:-D:-D
--ten przystojniak to nasz mały dzolero-na podryw wyszykowany:tak::-) do swojej kochanej ciotki-klotki jedzie.:-D:-D (oni razem to jak dwa wariaty):cool::cool:

no nic kochane my sie zbieramy do domku -szkoda ze tak sobie nie poklikałyśmy no nic ale może w week -jak wszystko dobrze bedzie znów tu zawitam:tak:
nie pozbędziecie się mnie tak łatwo:-D:-D:-D

Agnieszko no u nas takie spanie też raz na jakiś czas :tak: ale coraz częsciej hehe
Kasiamaj no romantyk z synusia... Nasz od razu rozrabia hehe Mam nadzieję że niedługo będziesz tutaj stałym bywalcem :tak:
Tosika koniecznie napisz po wizycie u psychologa... A co do obiadków to ja miałam wczorajszą pomidorówkę a an drugie mąż zażyczył sobie makaron...to zrobiłam. Jak robisz żeberka z rodzynkami?
Kinga dziękuję za odwiedzinki :-)
No to tak jak wyżej piszę Kinga dzisiaj była u nas na kawce. Oczywiście z Filipem :tak: Chłopcy się pobawili a my wypiłyśmy kawusię.
A teraz Jakubcio śpi już po obiadku...a ja tutaj:-p

Hej
jejku a nam net raz działa a za chwile nie działa:dry: coś babrają...

arta na kawce było miło:) ale szybko zleciało i zaraz musiałam uciekać:) Filip zachwycony był samochodek Jakuba hehe. Wiesz teraz jak widziałam Twojego szkraba na żywo po takim czasie moge śmiało przyznać że bardzo sie zmienił!:tak: tyle już gada... uroczy jest no i to spojżenie i uśmiech!:-D
U mnie Fifik też śpi a ja robię obiadzik.

kasiamaj fajnego masz syneczka:-)

reklama
hej
My już po zakupach,teraz wzięłam się za sprzątanie i pranie bo dużo tego się nazbierało.
Sprawy na mieście po części załatwione bo resztę mąż załatwi później :-)
Alanek z M ładnie śpią :-) po tej chorobie niech nabierają sił a ja oczywiście ogarniam dom.
Kasiamam - fajny ten Twój synek i romantyk z niego to fakt,słodkie są takie maleństwa:tak::-)
Marta i Kinga wy to macie dobrze,kawusie,odwiedziny,ploteczki ;-):-D

a ja tak sobie pomyślałam że może odwiedzimy Tosikę?która będzie miała ochotę jechać?
Tosika to jak możemy się wbić na kawusie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry