Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Tak jest już troszkę lepiej ale jeszcze coś nas trzy ma - niestety :-(No już po dwóch dniach brania leków powinniście lepiej się czuć
Ja ogarnęłam...i zaraz mykam do łazienki po kosmetyki i wracam tutaj na "ma jak miłość" hehe oj bo się już zaczyna![]()

daj daj tam szybciej możesz znaleźć kupca i na pewno więcej jest przeglądających.Aga tak właśnie myslałam żeby na główny dać....idę na "mm" wpadne jeszczew po jak mały da mi tu pobuszowaćmoże jeszcze będziecie?

O to fajnie Kinia i 3 mam kciukasy za owocne staraniaheloł
Dostałam @ !!!!:-) w końcu hehe staranka zaczynamy niebawem od nowa![]()
1dzien cyklu start.....![]()
:-)powodzenia kochana:-)no noo prawdziwy nocny marek to ja i tosika bo zazwyczaj do 1 w nocy siedzimy! i jeszcze nikt nas nie pobiłI myślę że powinniśmy jeszcze być bo my to z reguły nocne marki jesteśmy hehe![]()

oo kochana ja o 1 to często już robię lulu hehehno noo prawdziwy nocny marek to ja i tosika bo zazwyczaj do 1 w nocy siedzimy! i jeszcze nikt nas nie pobił![]()

ale nie powiem że zdarza mi się czasami do późna siedzieć ale was jeszcze nikt nie pobił w nocnym buszowaniu na bb 

Marta kulisy mnie za bardzo nie interesują hihiAnieszko wybraliście już jaką tv zabieracie ze sobą z pl?