reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
No już po dwóch dniach brania leków powinniście lepiej się czuć :tak:
Ja ogarnęłam...i zaraz mykam do łazienki po kosmetyki i wracam tutaj na "ma jak miłość" hehe oj bo się już zaczyna:tak:
Tak jest już troszkę lepiej ale jeszcze coś nas trzy ma - niestety :-(
A z "m jak miłość" to lepiej nic mi nie wspominaj bo zaraz się u Ciebie zjawie na serialik bo brak mi polskiej Tv ale jak będziemy w Pl to zakupimy i przywieziemy do UK:tak: :-D

Aga tak właśnie myslałam żeby na główny dać....idę na "mm" wpadne jeszczew po jak mały da mi tu pobuszować:-D:-D:-D może jeszcze będziecie?
daj daj tam szybciej możesz znaleźć kupca i na pewno więcej jest przeglądających.
I zapraszamy po m jak miłość do nas na bb gadulskich :-)I myślę że powinniśmy jeszcze być bo my to z reguły nocne marki jesteśmy hehe:-D:-D

I po filmie...Aga chodź...zdążysz na kulisy serialu heh
No ja też z tych nocnych markó...tylko przeważnei szybciej komputer zamykam...a siedzę i siedzę... potem długo :tak:
Kinga więc od nowa trzymamy kciuki!
Kasiamaj śmiało z pewnością będziemy wieczorkiem...tutaj o tej porze największy tłok hehe
Tosika...a ty znowu gdzie?
Anieszko wybraliście już jaką tv zabieracie ze sobą z pl?

reklama
Anieszko wybraliście już jaką tv zabieracie ze sobą z pl?
Marta kulisy mnie za bardzo nie interesują hihi:-D

a co do Tv to właśnie się zapytałam męża w końcu jaką Tv wybieramy to powiedział że niestety ale żadnej bo nie jedziemy autkiem a samolotem nie damy rady tego przewieść bo koszt takiej paczki będzie przekraczał wartość całej Tv a więc mam kru......wa i idę po drinka z mleczkiem i miodem bo się zdenerwowałam :wściekła/y::wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry