reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Witajcie!
Kinga - Filipek dzielny zuch jak siusiu trzy ma i umie wołać już superrrr :-)
Marta - Udanej kawusi z koleżanką i również dla Jakubka duże gratki za wołanie siusiu :-)
Tosika -Ty baboooo gdzieś Ty była,no ładnie imprezowało się i zakupowe szaleństwa też były no ale ok imprezka i zakupy mogą po części Cie usprawiedliwić ale kara i tak Ciebie nie ominie :-DA my tu już najgorsze podejrzewałyśmy ale jednak teściowa Twoja to dobra kobita.

Dziewczyny ja dziś jestem do niczego.czuję sie fatalnie a noc była jeszcze gorsza od poprzedniej.Normalnie nie mogę funkcjonować,wszystko mnie boli i dziś idziemy wszyscy do lekarza aby nas osłuchał.

Miłego dnia laski!

agnieszka no z Filipa jestem dumna:) zaczął wołać i wstrzymywać jeszcze jak nie miał 2lat. Teraz to już całkowicie bez pampersów śmiga, nawet jak wychodzimy na dwór:) śpi też juz długo bez pampka. W kocnu załapał! :-) ZDROWIEJCIE WSZYSCY!

ja niedawno wróciłam od mamy, wypiłysmy kawe, posprzątałam jej troche:)
teraz musze u siebie ogarnąć dom i zrobić obiad:happy2: Filip ogląda bajki i wcina lizaka.

miłego popołudnia!

Jakubcio mi śpi... A ja przeglądam prawo budowlane, bo egzamin mi się z niego szykuje... No i jak dobrze pójdzie to za dwa tygodnie będe już po egzaminach...i tylko obrona przede mną... I czas będzie porządnie sie wziąść za pisanie pracy :eek: Hehehe

arta na pewno zdążysz i poradzisz sobie super!:tak: jaz zwykle ;-)

A u nas Filipek wcina obiad, zrobiłam mu kiełbaske i perre :) uwielbia

Kinga dzięki... Szkoda, ze ja przed kjażdą sesją jestem zupełnie z wiary wypompowana.
Filipek wcina obiadek a mój skarb już po obiadku. Dzisiaj u nas pomidorówka i gotowane mięsko z zupki :tak:

Ja muszę przyznać że na razie nie uczę Alanka na nocnik nie mam do tego teraz głowy,choróbsko mnie wykańcza.Jak tylko się lepiej poczuje to znowu się za naukę wezmę a muszę powiedzieć że młody siedzi już na nocniku lecz nigdy jeszcze w niego nie zrobił ale najważniejsze że nie ucieka tak jak wcześniej hehe:-)
Ogólnie na chwilę obecną czuję się już troszkę lepiej ale pewnie przyjdzie noc i będziesz koszmar i kolejna noc nie przespana :-(
A u was jakoś leci widzę,po obiadkach i kawusiach hehe no takim to dobrze :tak::-D

reklama
Tak zawsze po spaniu bo wtedy zawsze w pampersa sikał ale jakoś na nocniczek jeszcze nie chce.Ale jak na jego możliwości to dobrze że chociaż siedzi.Poczekam jeszcze ze 2 dni jak się lepiej poczuję to się za niego wezmę,może do wyjazdu do Pl się nauczy hehe:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry