reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Cześć dziewczynki już jestem!! Czy dostanę jakąś karę za długą nieobecnosć???:-p Teraz idę czytać zaległości.....się naprodukowalyście widzę;-):-p:-):-) Tęskniłyście za mną???;-)

No wszystko przeleciałam, a więc:
Kinguś nie przejmuj się, mała sobie wyliczyła a co by zrobić Wam prezent na wigilię......;-);-)więc chwilkę poczekajcie (mala- bo to zapewne dziewuszka będzie:-))
Atra gratulacje dla Jakubka, suuuuuuuuper!!:happy::happy::happy::happy:

Agnieszko zdjątko piękne...a Alanek to chyba tatusiowy co ??Bo jakos nie widzę podobieństwa z mamusią??:-)
Naśmiałam się czytając bb, dzięki dziewczyny że o mnie myślałyście i wiem, że jakby coś się mnie działo (czyt. teściowa krzywdę robiła) to byście swoją koleżankę obronily:-)
A u mnie się działo a działo...W sobotę przyjechala teściowa (jak wiecie) Wykorzystliśmy ten fakt od razu i ruszyliśmy zrobić zakupki (wreszcie razem) tak zaszalałam, że M dwa razy na rachunek musiał zerknąć w supermarkecie:-p (ale słoiczkow dla małej to na rok chyba kupiłam;-) W niedzielę, zabrałam teściową na zakupy (no wiecie dobra samarytanka jestem hehehehe) a wieczorem poszliśmy na imprezku.....Było rewelacyjnie!!!Wybawiłam się, wytańczylam i dzisiaj mam chrypkę a do tego czuję się jakbym sama półlitra czystej sama wypiła (a wiecie przecież że nie mogę pić z racji doraźnej stołówki dla Toni) więc skąd ten urojony kac????:-p A mała też była niezła, po kąpieli (czyli o 19tej) dałam jej cyca i uciekliśmy.Myślałam, ze zaśnie (bo tak zawsze robi) a ona nie, buszowała do....24tej:baffled::baffled::szok::szok::szok::szok::szok: ale teściowa była ambitna i nie zadzwoniła po mamusię (się chwali no nie:-p) ale ja oczywiście dryndnęłam, i jak na komendę wróciłam, dałam cyca i momentalnie dziecię miało odlot:tak::-D:-D:-DNormalnie zobaczcie, cyc potrafi zdziałać cuda:-p Dzisiaj miałam jeszcze teściówkę, ale osobiście odwiozłam ją do pociągu a co by mi się nie rozmyślila hhehehehe(żartuję fajnie że przyjechała, i nawet zlośliwa nie była i obiadzik na zrobiła, normalnie:szok:)
A teraz na spanko mnie bierze ale powiedziałam sobie, że najpierw muszę dziewczyną relacje zdać:-):-):-)

Witajcie laseczki.
My dzisiaj znowu pospaliśmy do 8...Ale mąż w pracy synek się pięknie bawi więc ja kimnęłam do 9 :-):-)
Tosika łobuzie! To się zachciało imprezować zamiast znaku życia nam tu dać a my tu najgorsze myśli o twojej teściowej....a okazało się, ze teściowa nawet pomocna była :tak: Oj lanie i kara gwarantowane :cool2: A doczytałaś się jaką karę masz?
Agnieszko jak zdróweczko twoje i chłopaków?
Kinga o której lecisz do ginka?

Ja lece się ubrać... Jakubek je kanapeczke pociętą w wagoniki :tak: A i zrobił dzisiaj już dwa razy siusiu na "ka-ka" heheh

tosika super że zrobiliscie takie mega zakupy, należy się a co:-);-) Impreza udana bardzo to najważniejsze:happy2: Mała pewnie wyczuła że mamusi nie ma dlatego buszowała do nocy:-p a potem cycusia dostała i spała słodko :-)
Co do mojego zajscia w ciąże to uwież mi że wolałabym grudzień ominąć bo nasz Filip jest z grudnia i moj mąż!:cool2: a jeszcze jakby drugie dzieco było z grudnia to szok by był:szok::-D no ale co ma być to bedzie w sumie... No i teściowa sie spisała twoja:tak:

Witam z rana i życzę miłego dnia
ja nadal bez @
podbrzusze boli troche wiec moze mnie zaatakuje @ choć wątpię..:sorry:
dzis ide do gina niech da coś na wywołanie bo ocipieję.

reklama
arta milego dnia i kawusiowania z koleżanką:) Fajnie że Kuba Ci tak wola siusiu! :tak:

A my poslapiśmy do 9.
ide robić sniadanie
Filip jak narazie jeszcze nie sikał... trzyma! ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry