reklama

Mazurskie mamy !!!

no ja do Olsztyna jak narazie sie nie wybieram raczej i nie wiem kiedy sie wybiorę. Rzadko tam jeździmy..
Tak wiec trudno powiedzieć.

miłego popołudnia koleżanki ;-)

reklama
razem i z dziećmi tak?
nie wiem.... mój Filip jest marudny w podróży :sorry: i zależy czy autem czy pociągiem.
Nie wiem jak by to wyszło ale nie widzę tego bo dziecko musi sie przespać(bynajmniej moj Filip ma drzemke około 14) no i jak... bedzie marudzenie.
Już koleżanka raz mi proponowała wyjazd do Gdańska z dziećmi ale odmówiłam bo to byłaby męczarnia dla dziecka.
Pojechać wypić kawe i wrócic... troche bezsensu i za dużo zachodu zwłaszcza z tak małymi dzieciaczkami.
To moje zdanie.

hmmm myślę że bez dzieci mogłybyśmy pojechać
Ty mogłabyś zostawić Filipa u rodziców lub teściów
Marta Jakubka zawiozłaby np. do babci
Ja Alanka zostawię babci
A my wbijemy się w pociąg i pojedziemy,wypijemy kawkę,pogawędzimy,a przed wszystkim zobaczymy Tosikę i jej dzieci i wrócimy
Dla mnie to jest do zrobienia ale jak ktoś nie ma ochoty to ja nie zmuszam.

ja tam sie bez Filipa nigdzie nie ruszam poza Iławe:-D
odwiedze Tosikę na pewno jak bede u rodzinki w Olsztynie:-) a wczesniej się z nią zdzwonie.
Zapytaj arte może ona sie z Tobą wybierze:)

arta widziałas nową oferte z gastro?? jakie żarełko jest ekstra :cool2:

Witajcie...
Mi też coś przerywa internet...chyba operator strajkuje...ale czemu? przecież rachunki mam popłacone :eek:
Co do wyjazdu....Hmmm dziewczyny ja tak sobie myślę i po pierwsze ja mam sesję-zaczynam jak pisałam za dwa tygodnie, po drugie ja nie mam takiej możliwości zostawienia Jakuba u babci bo do niej mam 50 km :dry:więc nie bardzo no a poza tym przy moich wyjazdach do szkoły ona się zajmuje małym, a po trzecie Tosika ma dwoje dzieci i chyba tak nie wypada zwalać jej się na głowę we trójkę... Więc nie lepiej zaprosić Tosikę do Iławy hehehe
A tak poważnie dziewczyny to ja niebardzo wogóle mam z kim zostawiać małego. Owszem moi rodzice są bardzo chętni ale mieszkają dość daleko, zeby zawieść Jakuba i wyskoczyć sobie na kawkę...a mój m. też ciągle pracuje... JA to mam przechlapane hehehe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry