Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
My już po kąpieli...Jakub w wannie takiej hihrawy dostał..i po kąpieli również... Może później wkleję focie mojego śmieszka
Teraz lecę kaszkę robić Kinga ok jeszcze się zgramy, może na ten poniedziałek ;-) Magda kciuki zaciskam już dzisiaj... Nie będzie źle zobaczysz...dasz radę!! Dziusia witaj :-) na szczęście dzisiejszy dzień już się kończy a jutro napewno będziesz miała lepszy dzionek
Mój smyk zaraz po kolacyjce lulki poszedł A chciałam dodać, ze te kołysanki mini-mini są rewelacyjne Aż ja ziewam przy nich hehe Kinga pijesz kawę o tej porze? A później nocny marek
a my z M oglądamy zmywarki... i jak narazie to podobają nam sie najbardziej z firmy Electrolux
W sklepie bede musiała wypytać faceta o wszystkie plusy i minusy sprzętów hehe cała ja
Ale cisza...Jak nigdy wieczorem Kinga zmywarka wybrana już?
Mój mąż biedak dzisiaj sam sobie kolację robił... Ale za to ja skończyłam właśnie ochronę przeciwpożarową
arta jak narazie wiemy że bedzie z tej firmy ale jaka to jeszcze nie wiem heh za duży wybór:-)
No cicho sie zrobiło tu... ja zaglądałam ale sobie myślę że sama do siebie pisać nie bede;-)
Kinga dokładnie są to podstawowe wymagania jakie muszą być spełnione biorąc pod uwagę przewidywany okres użytkowania, projektowania i budowania obiektu budowlanego dotyczące ochrony przeciwpożarowej A teraz z racji, ze na forum cicho wzięłam się za osadnictwo... Mobilizuje mnei chyba chęć zaliczenia tej ostatniej sesji...hehehe
Fakt teraz jest ogromny wybór wszelkich sprzętów agd i rtv