reklama

Mazurskie mamy !!!

My już po kąpieli...Jakub w wannie takiej hihrawy dostał..i po kąpieli również... Może później wkleję focie mojego śmieszka :tak:
Teraz lecę kaszkę robić :tak:
Kinga ok jeszcze się zgramy, może na ten poniedziałek ;-)
Magda kciuki zaciskam już dzisiaj... Nie będzie źle zobaczysz...dasz radę!!
Dziusia witaj :-) na szczęście dzisiejszy dzień już się kończy a jutro napewno będziesz miała lepszy dzionek :tak:

reklama
:-)Mój śmieszek :-)
1000353sm7.jpg

mój synek też już wykąpany:)
a my z M pijemy sobie kawkę i oglądamy film na tvn:)

dziusia głowa do góry nie bedziesz jutro tak całkiem sama bo synek bedzie;-) i my na BB:-p buźka*
arta no fajny śmieszek z Jakuba:tak:

Mój smyk zaraz po kolacyjce lulki poszedł :tak: A chciałam dodać, ze te kołysanki mini-mini są rewelacyjne :tak: Aż ja ziewam przy nich hehe
Kinga pijesz kawę o tej porze? A później nocny marek :-D

arta kawa 3in1 to co to za kawa :-) pije to jak kawe zbożową hehe
masz wiec wolne, dziecko spi.
A u nas Filip jeszcze sie bawi... :)

a my z M oglądamy zmywarki... i jak narazie to podobają nam sie najbardziej z firmy Electrolux :tak:
W sklepie bede musiała wypytać faceta o wszystkie plusy i minusy sprzętów hehe cała ja :cool2:

Ale cisza...Jak nigdy wieczorem :tak:
Kinga zmywarka wybrana już?
Mój mąż biedak dzisiaj sam sobie kolację robił... Ale za to ja skończyłam właśnie ochronę przeciwpożarową :tak:

arta jak narazie wiemy że bedzie z tej firmy ale jaka to jeszcze nie wiem heh za duży wybór:-)
No cicho sie zrobiło tu... ja zaglądałam ale sobie myślę że sama do siebie pisać nie bede:sorry:;-)

co za ochrona????:confused:

My oglądamy Kule....

reklama
Kinga dokładnie są to podstawowe wymagania jakie muszą być spełnione biorąc pod uwagę przewidywany okres użytkowania, projektowania i budowania obiektu budowlanego dotyczące ochrony przeciwpożarowej
A teraz z racji, ze na forum cicho wzięłam się za osadnictwo... Mobilizuje mnei chyba chęć zaliczenia tej ostatniej sesji...hehehe:-D:-D:-D

Fakt teraz jest ogromny wybór wszelkich sprzętów agd i rtv :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry