reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
arta my chcemy kuchenkę elektryczno gazową. Cała elektryczna za dużo prądu by nam żarła a w sumie jak dla mnie to taka czy taka wszystkie są dobre:tak:
Jasne, wam też sie przyda zmywarka:) a co za szafkę tam chcesz wstawic?

Dobranoc :)

Cześć kochane!! My już na miejscu:-)Nie byłabym sobą jakbym rabanu tu nie narobiła;-):-D:-p Jutro wszystko opisze, między masażem a kąpielą borowinową:-p

Wyczytałam końcówkę, Kinga jak mogę doradzić bierzcie zmywarkę 60tką.Uwierz mi, 45 będzie dla was zamała (a przy czwórce przyszłościowo na bank)Ja mam 60tkę i jest styk, doradzałam koleżance ale ona twardo chciala45 (a jest ich trójka) i teraz żałuje. To się tak wydaje, ze jest duża, ale my np. wtawiamy ją przeważnie raz dziennie (wieczorem po calym dniu zbierania;-)) przy 45 z dwa razy będziesz wstawiać (czyli mniejsza oszczędnośc wody i prądu) Jak coś jutro więcej napiszę papapap

tosika dziekuje za doradzenie ale My i tak nawet miejsca nie mamy na większą zmywarkę bo mamy malutką kuchnię:blink: Pozatym w planie mamy przeprowadzę(w tym roku nawet jak sie uda) tak więc na nowym wiekszym mieszkaniu na pewno kupimy sobie większą już zmywarkę:-) a narazie taka nam wystarczy.

do jutra, czekamy na relację ;-)

Witajcie z rana. My dziś od 7,30 na nóżkach, bo mąż obudził Jakubcia jak wychodził... No ale dopiero teraz wyczłapaliśmy się z wyrka.
Tosika jak minęla podróż? I co za rabanu już narobiłaś? Szybciutko pisz nam tutaj! A dzisiaj życzę udanych zakupków!!
Kinga masz rację jak będziecie zmieniać mieszkanie na większe to poco w tej kuchni miejsca zmywarką zabierać. A wy macie mniejszą kuchnię od naszej?

Oczy mi się zamykają...chyba zaraz napiszę do koleżanki, żeby na kawcię wpadłą hehehe a co tam dzisiaj wyjątek?!
No i do rodziców muszę dryndnąć, czy przyjeżdżają, bo wtedy plany obiadowe mi się zmieniają hehehe

My pomalutku sobie sprzatamy :tak:
A na 12 już mają być moi rodzice :-):-) więc zaraz na szybkie zakupki lecimy.
Jakubek pięknie się dziś załatwia na nakładkę, muszle i nocnik :tak: I to nie tylko siusiu :tak:
Dziewczyny poczuły chyba weekend...bo cisza dzisiaj niesamowita hehe

Hej!

Ja dziś bez humoru.
Filip wstał z bólem głowy, dostał końską dawkę wit i lek a teraz szaleje:sorry: mam nadzieje że sie nie rozwinię jakieś choróbsko.
Jutro mamy jechać do Gdanska ale odechciało mi sie.... mąż mnie jednak męczy i namawia.
Wogle to do niczego jestem..
ide posprzątać troche bo to juz czas.. :)

MIŁEGO DNIA

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry