reklama

Mazurskie mamy !!!

Kinga pewnie leczysz Filipka swoim sposobami i lekami ale polecam olejek kamforowy (można kupić w aptece cena około 2 zł za buteleczkę) i nacieraj mu na noc klatkę piersiową i stópki.
Na prawdę działa i pomaga a dla dziecka jak ma katar albo kaszel to jest świetne w 100%
zdrówka życzę wam :tak::-)

reklama
aga dzieki ja mu nacieram zawsze przy przeziębieniu. i jeszcze plastrami go obklejam bo są rewelacyjne.
No wiec do Gd jutro nie jedziemy.
Musze Syna wykurować z przeziębienia.
M kupił krople otrivin. Dałam Filipkowi końską dawkę wit C i czopek w tyłek bo gorączkuje strasznie i w poniedziałek do lekarza jezeli sie nie poprawi.

do Gd za tydzień

Kinga nie chce krakac ale to moze byc grypa od nas z UK przyszla do was PL.Tesciowa cos wspominala ze w Ilawie panuje takze jak sie nie poprawi to tak jak pisalas w poniedz.do lekarza.Zdrowka zycze i spokojnej nocy.

też słyszeliśmy o tej grypie bo w tv mówią
ale mam nadzieje że moj syn jej nie załapał. :no:
Gorączka spadła, teraz się bawi i jest radosny!:blink: dobry znak, moj twardziel mały:cool2:

witajcie!!!!!

ogłaszamy wszystkim-mamy internet-jupi-ja-jej jupi-ja-jej jupi-ja-jej:-D:-D:-D:-D:-D

Arta-tak tak teraz się mnie nie pozbędziecie :-D:tak::-D:tak:
Kinga ,Agnieszka kk.-dziękujemy za komplemenciki aż się mały dzolero zaczerwienił :-);-)

cichość tu jakaś -no nic może mam dziś pecha-na dzień dobry wskakuję do Was a Wy co .....cisza nikt po nocy nie buszuje:tak::tak::tak: pewnie buszujecie -ale gdzieś indziej:-D:-D:-D:-D przyznać się kobitki :-):-):-)
no nic może jutro już dacie mężusiom odpocząc -to sobie poklikamy.:happy2::happy2::happy2:

DOBREJ NOCKI WSZYSTKIM-papapa!

:-)Witam się i ja dzisiaj!!
Tak więc moi rodzice ptzyjechali wczoraj i zostali na nockę :tak: Przed chwilkę pojechali... No a za moment przyjeżdżają teście i meża siostra, bo chłopak jej pracuje i nie ma co ze sobą zrobić :-) Tak więc rodzinnie dzisiaj.
Kurczaczek się piecze, mąż obiera ziemniaczki...a ja zaraz suróweczke zrobię i już.
Jakubcio zasnął... Dziewczyny...cała nockę trzymał siusiu....no i od rana chodzi w majtusiach!! załatwił sie na wc i nocniczek. Założyłam mu pieluszkę jak szedł z tatą i dziadziem do sklepu i teraz do spania... :tak:
Kinga jak Filip dzisiaj?
Kasiamaj no na szczęście w końcu na stałe ty zawitasz hehe

No i miłej niedzielki życzę!!

Hej.
Filip raz lepiej raz gorzej.. to zależy czy gorączke ma.
Rano byliśmy z nim w ambulatoriom w szpitalu i powiedzieli że to tylko wirus, antybiotyków nie ma tylko same syropki.

wekend ogólnie do niczego.

pozdrawiam i wracam do famili

reklama
dzieki aga:)
Zamówiliśmy sobie do domu hamburgery i zapiekanki wiec zrobimy sobie małą wyżerkę :blink: do tego piwo.
Filipa teraz najbardziej męczy katar, aż oczy ma załzawione. Gorączka ustąpiła narazie.
A mój M bedzie na zwolnieniu jeszcze pare dni:)

pozdr
miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry