• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mazurskie mamy !!!

Mój Alan miał to samo co Filip.
Na szczęście tylko katar już mało dokuczliwy został.
Gorączka też już ustąpiła :tak::-)
A my dziś pizze będziemy wcinać.Jak tylko Alan się obudzi (bo przy kimał sobie w dzień)i M wróci ( bo pojechał naprawić z kolegą autko) to pójdziemy na mały spacer i przyniesiemy sobie gorąco pizze...mniam już nie mogę się doczekać:-)

Kinga to miłej wyżerki życzę całej rodzinie :-D
Filipkowi dużo zdrówka
Miłego popołudnia

...a ja już wyjazdem do Pl żyję :-D:-D:-D

reklama
WITAMY!!!
oj i znów mamy pecha. Kubuś bawi się z tatą na dole to mam chwilkę wolną ;)

z tego co piszecie -to niezłe pyszności dziś mieliście:-) miam miam !!!!
KINGA85- życzymy Filipkowi zdrówka!!!
ATRA-brawo dla Kubuśka za siuśko wstrzymywanie:-):tak: dzielny chłopczyk:tak::happy2:

my dziś w miarę spokojnie...tylko nadal męczymy się z tym uczuleniem!!!!!:-(:-( sami juz nie wiemy od czego KUbuś to ma????
odstawiliśmy banany i wszystko co z bananami zwiazane-wysypka jest nadal.....
jutro wybieramy się do lekarza-może w końcu ktoś się tym zajmie???
bo jak pójdziemy na wizytę to jakoś mam wrażenie że taką spycho-terapię stosują!
muszę wyprosić chyba skierowanie do alergologa???
znów też sobie tak myślę że może Kuba ma to od mleka-choć mleka nie lubi ale jada masło,danonki,żółty ser....-może od tego? albo od proszku do prania czy płynie do płukania na razie tylko to mi na myśl przychodzi.
właśnie odjechali moi rodzice Kuba wyszalał się z dziadkami.od wczoraj mamy dzień odwiedzin:biggrin2: ale to fajnie bo ja lubię jak jest tłoczno i wesoło.
wszyscy sie z nas śmieją że jak na zlot to do nas..i że drzwi otwarte:happy2:
Kinga-masz rację mamusia też musi mieć WOLNE:-D:-D:-D:-D

Dziewczyny jak mnie głowa boli :wściekła/y:
Zjadłam już domowy zapas tabletek (sztuk dwie) i mąż pojechał po następne do apteki.
Mamy już po gościach :-) I wolny wieczorek:tak: Więc odezwę sie jak Jakubcio pójdzie spać, zaraz jak tatuś wróci wysyłam chłopców do łazienki...dzisiaj tatuś kąpie młodego :tak:
A co do siusiuania :-D Jakubcio cały dzień w majtusiach !! Co prawda jedne zasiusiał ale jest ok :tak::tak::tak:
To do napisania....wtedy nadrobię zaległości (na szczeście dużo nie naprodukowałyście)

kasia no nie wiem od czego to może być u Kubusia:confused: może jakaś alergia.. a lekarz co mowil? Oby mineło.
No to u was wesoło widze ! :-)
arta ja też na proszkach od rana jade.... mąż chory,syn chory i teraz ja.... wszyscy w tym samym czasie no bo po co sie rozdrabniać nie :sorry: heh
Tylko że ja to łykam wszystko co popadnie. Maż mnie futruje kochany jest :-D

Tak więc jestem...
Chłopcy się usypiają-jak ja to piszę, bo często zasypia mąż :tak: Ale Jakubek po gościach padnięty więc pewnie zaraz padnie:tak:
Dokłądnie ja też jestem zdania, ze mama od czsu do czasu powinna mieć wolne...tylko jakoś w moim przypadku rzadko się to zdarza :confused: Ale jak już mąż jest w domku to sam Jakub za nim boega i mam czas wolny hehehe
Jakub nie chciał pieluszki...:szok: Co mu założyłam to chciał ściągac i wołał "aa"... :-) Udaniec...A wszystko przez moją mamę, bo stwierdziła, że chce wnusia na majteczkach zobaczyć (nawet przywiozła mu trzy pary)...no i tak już biegał cały dzień.
Kinga zdrówka dla ciebie i rodzinki... Mnie pewnie głowa z przemęczenia boli...Ale pocieszam się, że jeszcze tylko tydzień :tak:
Agnieszka, Kinga no to dzisiaj miałyście z głowy obiadki hehehe My pewnei też byśmy coś zamówili...no ale jak teście się zapowiedzieli...
Tosika odezwij się po powrocie ;-)
Kasiamaj u nas też odwiedzinkowy weekend był... A jak się przejawia uczulenie u Kuby?

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry