reklama

Mazurskie mamy !!!

Mój Alan miał to samo co Filip.
Na szczęście tylko katar już mało dokuczliwy został.
Gorączka też już ustąpiła :tak::-)
A my dziś pizze będziemy wcinać.Jak tylko Alan się obudzi (bo przy kimał sobie w dzień)i M wróci ( bo pojechał naprawić z kolegą autko) to pójdziemy na mały spacer i przyniesiemy sobie gorąco pizze...mniam już nie mogę się doczekać:-)

Kinga to miłej wyżerki życzę całej rodzinie :-D
Filipkowi dużo zdrówka
Miłego popołudnia

...a ja już wyjazdem do Pl żyję :-D:-D:-D

reklama
WITAMY!!!
oj i znów mamy pecha. Kubuś bawi się z tatą na dole to mam chwilkę wolną ;)

z tego co piszecie -to niezłe pyszności dziś mieliście:-) miam miam !!!!
KINGA85- życzymy Filipkowi zdrówka!!!
ATRA-brawo dla Kubuśka za siuśko wstrzymywanie:-):tak: dzielny chłopczyk:tak::happy2:

my dziś w miarę spokojnie...tylko nadal męczymy się z tym uczuleniem!!!!!:-(:-( sami juz nie wiemy od czego KUbuś to ma????
odstawiliśmy banany i wszystko co z bananami zwiazane-wysypka jest nadal.....
jutro wybieramy się do lekarza-może w końcu ktoś się tym zajmie???
bo jak pójdziemy na wizytę to jakoś mam wrażenie że taką spycho-terapię stosują!
muszę wyprosić chyba skierowanie do alergologa???
znów też sobie tak myślę że może Kuba ma to od mleka-choć mleka nie lubi ale jada masło,danonki,żółty ser....-może od tego? albo od proszku do prania czy płynie do płukania na razie tylko to mi na myśl przychodzi.
właśnie odjechali moi rodzice Kuba wyszalał się z dziadkami.od wczoraj mamy dzień odwiedzin:biggrin2: ale to fajnie bo ja lubię jak jest tłoczno i wesoło.
wszyscy sie z nas śmieją że jak na zlot to do nas..i że drzwi otwarte:happy2:
Kinga-masz rację mamusia też musi mieć WOLNE:-D:-D:-D:-D

Dziewczyny jak mnie głowa boli :wściekła/y:
Zjadłam już domowy zapas tabletek (sztuk dwie) i mąż pojechał po następne do apteki.
Mamy już po gościach :-) I wolny wieczorek:tak: Więc odezwę sie jak Jakubcio pójdzie spać, zaraz jak tatuś wróci wysyłam chłopców do łazienki...dzisiaj tatuś kąpie młodego :tak:
A co do siusiuania :-D Jakubcio cały dzień w majtusiach !! Co prawda jedne zasiusiał ale jest ok :tak::tak::tak:
To do napisania....wtedy nadrobię zaległości (na szczeście dużo nie naprodukowałyście)

kasia no nie wiem od czego to może być u Kubusia:confused: może jakaś alergia.. a lekarz co mowil? Oby mineło.
No to u was wesoło widze ! :-)
arta ja też na proszkach od rana jade.... mąż chory,syn chory i teraz ja.... wszyscy w tym samym czasie no bo po co sie rozdrabniać nie :sorry: heh
Tylko że ja to łykam wszystko co popadnie. Maż mnie futruje kochany jest :-D

Tak więc jestem...
Chłopcy się usypiają-jak ja to piszę, bo często zasypia mąż :tak: Ale Jakubek po gościach padnięty więc pewnie zaraz padnie:tak:
Dokłądnie ja też jestem zdania, ze mama od czsu do czasu powinna mieć wolne...tylko jakoś w moim przypadku rzadko się to zdarza :confused: Ale jak już mąż jest w domku to sam Jakub za nim boega i mam czas wolny hehehe
Jakub nie chciał pieluszki...:szok: Co mu założyłam to chciał ściągac i wołał "aa"... :-) Udaniec...A wszystko przez moją mamę, bo stwierdziła, że chce wnusia na majteczkach zobaczyć (nawet przywiozła mu trzy pary)...no i tak już biegał cały dzień.
Kinga zdrówka dla ciebie i rodzinki... Mnie pewnie głowa z przemęczenia boli...Ale pocieszam się, że jeszcze tylko tydzień :tak:
Agnieszka, Kinga no to dzisiaj miałyście z głowy obiadki hehehe My pewnei też byśmy coś zamówili...no ale jak teście się zapowiedzieli...
Tosika odezwij się po powrocie ;-)
Kasiamaj u nas też odwiedzinkowy weekend był... A jak się przejawia uczulenie u Kuby?

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry