kasiamaj
mama 2007/2010
piszecie o jedzeniu...ja już nic w siebie nie wcisnę
najadłam się dziś tyle ciacha że ojoj
dobrze że jutro ten aerobic to sobie pozwoliłam trochę
a co???
moi chłopcy już po kapieli-u nas się jakoś tak przyjęło że moi faceci kąpią się razem tzn.tata kąpie Kubusia (już od urodzenia) a ja wtedy mam czas dla siebie
ARTA-wiesz z tym uczuleniem to jest w formie wysypki (bo kupki ładne robi-nie ma biegunki) ta wysypka to coś podobnego do rózyczki tzn,taka kaszka i raz jest różowa a raz taka cielista,te krostki występuja na brzuszku,pod kolankami na kolankach,w zgięciach łokci,w pachwinach,teraz ma też na powiekach i chyba go to bardzo swędzi zwłaszcza wieczorem i w nocy bo jak się budzi to przekreca się na brzuszek wtula się w poduchę i kreci głową na boki jakby pocierał te oczka???
KINGA-tak -wesoło było-już jesteśmy we trójkę.Alergia-możliwe-mój Jacek (mąż) jest alergikiem.Lekarze-nic nie mówią nawet jak mają dać jakieś skierowanie to nochem kręcą!!!! -co to się dzieje to SZOK!!!-mówia z zasadzie tyle -że mały ma nie jeść tego czy tamtego!!-raz jak poszliśmy z nim do dermatologa to tak nawymyślał ze wyszlo na to -mamy jeść tylko jabłka i gruszki-SERIO!!!!-zwariował chyba

potem mielismy cisze jesli chodzi o jakieś krostki (choć Kuba jadł normalnie) a teraz znów coś go wysypało????
ja już też uciekam bo coś ciszy mi potrzeba:-)- Kuba śpi to i jak sobie pokimam dłużej
KOLOROWYCH SNÓW DLA WAS DZIEWCZYNY I DLA MALUSZKÓW
najadłam się dziś tyle ciacha że ojoj
dobrze że jutro ten aerobic to sobie pozwoliłam trochę
a co??? moi chłopcy już po kapieli-u nas się jakoś tak przyjęło że moi faceci kąpią się razem tzn.tata kąpie Kubusia (już od urodzenia) a ja wtedy mam czas dla siebie

ARTA-wiesz z tym uczuleniem to jest w formie wysypki (bo kupki ładne robi-nie ma biegunki) ta wysypka to coś podobnego do rózyczki tzn,taka kaszka i raz jest różowa a raz taka cielista,te krostki występuja na brzuszku,pod kolankami na kolankach,w zgięciach łokci,w pachwinach,teraz ma też na powiekach i chyba go to bardzo swędzi zwłaszcza wieczorem i w nocy bo jak się budzi to przekreca się na brzuszek wtula się w poduchę i kreci głową na boki jakby pocierał te oczka???
KINGA-tak -wesoło było-już jesteśmy we trójkę.Alergia-możliwe-mój Jacek (mąż) jest alergikiem.Lekarze-nic nie mówią nawet jak mają dać jakieś skierowanie to nochem kręcą!!!! -co to się dzieje to SZOK!!!-mówia z zasadzie tyle -że mały ma nie jeść tego czy tamtego!!-raz jak poszliśmy z nim do dermatologa to tak nawymyślał ze wyszlo na to -mamy jeść tylko jabłka i gruszki-SERIO!!!!-zwariował chyba

potem mielismy cisze jesli chodzi o jakieś krostki (choć Kuba jadł normalnie) a teraz znów coś go wysypało????ja już też uciekam bo coś ciszy mi potrzeba:-)- Kuba śpi to i jak sobie pokimam dłużej
KOLOROWYCH SNÓW DLA WAS DZIEWCZYNY I DLA MALUSZKÓW
Ale chyba długo nie posiedzę, bo padam...I oczy same mi się zamykają...
nieładnie, nieładnie;-)

M jak rezerwował pokój tel. to babeczka powiedziała, ze nasza święta czwórca spokojnie zmieści się w normalnym pokoju, dostawi się dostawkę i łóżeczko i będzie spoko. No więc wpadam ja do tego duuużego pokoju i normalnie dwa kroki do przodu łóżko, dwa do tyło -łazienka (a gdzie tu jeszcze łóżeczko??którego nie ma jeszcze
Oczywiście ja nie z tych co krzykaczy, tylko stosuję tzw. dyplomację słowną