reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Cześć dziewczynki! Trochę nas nie było ale zaatakowały nas przebrzydłe choróbska i siedziałam z małą w domu a tam mam tak marny internet, ze dla swojego zdrowia psychicznego nawet go nie odpalam :baffled:
Po kolei - najpierw ja złapałam po raz trzeci w życiu łupież różany Gilberta (urocza, niezakaźna wysypka, którą z reguły przechodzi się tylko raz, żadko dwa razy). Oczywiście w moim mieście pomocy nie znalazłam i musiałam jechać do dermatolog do Olecka. Wysypka już schodzi, choć jeszcze kilka tygodni wyglądania jak siostra Frankensztajna hehe
Dermatolog i mój rodzinny stwierdzili też u mnie guzek na tarczycy, czekam na wyniki badania hormonów i zobaczymy co dalej, pewnie znów wycieczka do Olecka.
Hania złapała trzydniówkę - to moja diagnoza. U lekarza byłyśmy w piatek na bilansie i wszystko było jeszcze OK. W niedzielę wracam z pracy a moja niunia rozpalona do czerwoności - prawie 40 stopni gorączki. I tak do dzisiejszej nocy, bez żadnych innych objawów. A rano - zdrowa jak rybka. Tfutfu... Bo zaraza u nas panuje jakaś.
Wyniki bilansu - Hania wzrostem i wagą odpowiada rozwojowi dziecka trzyletniego :eek: 15 kg wagi i 95 cm wzrostu. Kawał baby z tej mojej kruszynki.
Dziś wróciłam do pracy po przymusowym urlopie więc mam nawał roboty. Uciekam, odezwę się przed końcem pracy!
Ale naprodukowałyście - nie nadążę przeczytać :-)

heloł
Jak miło dziś słonko świeci. My powoli zdrowiejemy. Kaszel nas tylko męczy:dry:
Dziś chcemy z M zrobić kalendarz zdjęciowy tz wysłać na stronkę zdjęcia gdzie robią z tego kalendarze:happy: Fajny pomysł nie sądzicie?

Miłego dnia życzę

nineczko zdrówka wam życzę, widzę że wirus wszędzie atakuje:baffled:masakra. Suwaczek córci zmień;-) buźka.

Nineczko oj to was choroby zaatakowały, dobrze, ze już lepiej. I mam nadzieję będziesz teraz miała więcej czasu dla nas :tak:
Kinga dobrze, ze już ze zdrówkiem lepiej:tak: A z kalendarzami super pomysł :tak:

My czekamy na panów, którzy zrobią nam pomiary na szafę...i zobaczymy jaką cenę nam zaśpiewają. Więc dzisiaj na spacerek pójdziemy popołudniu:tak:

hejka dziewczynki
...ale naprodukowałyście :-)
my dopiero wstaliśmy,pół nocy nie sapałam bo napierniczała mnie głowa ale teraz na razie jest ok
Ja żadnej wiadomości nie dostałam i nadal nie wiem jak się dodać do tamtej grupy....

reklama
Agnieszko witaj.
Zauważyłam, ze są problemy z zaproszeniami... Ale już dałyśmy radę dołączyc osoby...więc może sprawdź jeszcze raz pocztę :tak:
Jestem na gg <w razie problemu> nie będziemy wątku zaśmiecać...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry