reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
cześć dziewczynki z rana:-)
My czekamy na absztyfikantów:tak:;-):-) Antosia przygotowana:sukieneczka jest, spineczka jest:-p tylko facecików jeszcze nie ma:wściekła/y: a bedzie ich sztuk dwa:rofl2: równolatki: z lipca i sierpnia:tak: więc wiecie, może coś z tego być:-p

Agnieszko nie wiem czemu? Znowu wysłałam... Z Kingą i Tosiką miałyśmy taki sam problem :baffled:
Tosika no to maleńka dzisiaj poszaleje hehe pilnuj mama córeczki póki dajesz radę :tak::-D A co do wejścia na zamknięty... Tylko przez grupy społeczne... A może ja umieszczę link w swoim podpisie hehe

My już po wymierzeniu :tak:

HELLO Z RANA

u nas dziś pieknie słonko świeci od razu weselej:tak::happy: my dziś w gosciach,wstałam rano i tak sobie myślę...a może na wycieczkę sobie pojedziemy no i pojechalismy;-) mam w planach dziś jakieś zakupki:-)
Kuba przespał noc w miarę ok więc i ja mogłam sobie pospać:tak:

NINECZKO-czym się objawia ta Twoja wysypka -bo my jesteśmy na etapie wysypek i już wszystko bierzemy pod uwagę,czy to atakuje też dzieci?
dermatolog stwierdził u Ciebie problem z tarczycą?-chodzisz do endokrynologa?-pytam bo ja też tam się wizytuje-mam niedoczynnosć (przez to też trochę miałam problem z ciąza z Kubusiem) ale dzieki Bogu udało się.trzymam kciuki żeby było wszystko ok i żeby to nie był żaden guzek!!!

KINGA-z tymi kalendarzami to SUPER pomysł my zawsze robimy z męża bratem taki prezent dla dziadków (jego rodziców) z naszym synkiem i ich dzieciakami

ATRA- nic nie dostałam:-( nic nie przyszło (chyba że zle lukam)????? my też chcieliśmy szafę zamówić taką na graty bo Kuba wszędzie wszystko wyluka a ja już nie mam gdzie tego wkładać -przydałaby mi się taka szafa ale cenę walneli ze hohoho. z tym pociągiem to masz rację jak śmigasz na wa-wę to myśle Ze koło mojego domu jedziesz:tak: skoro przez Działdowo przejeżdzasz może na kawkę wpadniesz???:-) zapraszam!!!

Agnieszko jak nic nie masz? Jak już na zamkniętym jesteś?
Kasiu zaraz jeszcze raz ci wyśle zaproszenie :-) Kochana widzisz dobrze miejscowość kojarzyłam hehe No teraz mam ostatni zjazd i do tego jadę autem... Ale pewnie przy poprawkach do pracy będe jechała pociągiem więc może kawka jakaś bedzie :tak::-D
Mi Jakubcio już z misiem chodzi i ziewa...zaraz go położę. Dzisiaj u nas rosołek więc szybki i lekki obiadek :tak:

Kasiu a co do szafy to nam za szeroką 110cm i głęboką 60cm, wysoką do sufitu policzyli 900 zł więc nie jest żle... No i do tego przedłużenie w postaci pawlacza nad drzwiami + 400 zł

reklama
ja weszłam w linka którego masz pod suwaczkami i kliknęłam w coś takiego"czy chcę dołączyć"więc kliknęłam i mój avatar się tam pojawił
marta a sprawdź czy ja tam jestem?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry