kasiamaj
mama 2007/2010
witajcie z wieczorka!
doczłapałam się do kompa.
na razie jest w miarę ok-tzn nic mnie tak jeszcze nie boli po tym skakaniu
ale jutro to będzie masakra coś czuję!!!

mężuś uspił mi malucha więc mam babski wieczór

wiecie co?-rozwalił mi się telefon
mężuś mi przygniótł jak kanapę rozkładał a prędzej Kuba sie nim bawił wpadła mu między kanapę a ten mój mężusio doprawił i....wyświetlacz mi poszedł!!!!!!

teraz widzę pół ekranu nie mogę czytać ani pisać smsów nie mogę go rozsunąć nawet!!! 

BUUUU!!!!
ATRA-no muszę coś z tym alergologiem zdziałać bo zła na babę jestem!!! że szok.
maść jest bez recepty.wiesz my mamy spokój ciszę ale czasem brak mi tu właśnie kogoś (jakiejś młodej mamy żeby sobie pospacerować tak po prostu pogadac...)no ale nic na siłę!:-) aha-oczywiście że chcielibyśmy należeć do tego klubu "ZAMKNIĘTYCH" :-) ale musisz nam kochaniutka powiedzieć jak to się robi?i co? zeby tam się wdostać????
no i czy można? bo my tak od niedawna tu bywamy a może to trzeba jakiś staż odbyć?co?

doczłapałam się do kompa.
na razie jest w miarę ok-tzn nic mnie tak jeszcze nie boli po tym skakaniu
ale jutro to będzie masakra coś czuję!!!

mężuś uspił mi malucha więc mam babski wieczór

wiecie co?-rozwalił mi się telefon

mężuś mi przygniótł jak kanapę rozkładał a prędzej Kuba sie nim bawił wpadła mu między kanapę a ten mój mężusio doprawił i....wyświetlacz mi poszedł!!!!!!

teraz widzę pół ekranu nie mogę czytać ani pisać smsów nie mogę go rozsunąć nawet!!! 

BUUUU!!!!ATRA-no muszę coś z tym alergologiem zdziałać bo zła na babę jestem!!! że szok.
maść jest bez recepty.wiesz my mamy spokój ciszę ale czasem brak mi tu właśnie kogoś (jakiejś młodej mamy żeby sobie pospacerować tak po prostu pogadac...)no ale nic na siłę!:-) aha-oczywiście że chcielibyśmy należeć do tego klubu "ZAMKNIĘTYCH" :-) ale musisz nam kochaniutka powiedzieć jak to się robi?i co? zeby tam się wdostać????

no i czy można? bo my tak od niedawna tu bywamy a może to trzeba jakiś staż odbyć?co?

i nie wiem nadal jak z tym zamknietym...