reklama

Mazurskie mamy !!!

witajcie z wieczorka!:eek:
doczłapałam się do kompa.:-Dna razie jest w miarę ok-tzn nic mnie tak jeszcze nie boli po tym skakaniu:-D ale jutro to będzie masakra coś czuję!!!:tak::szok:
mężuś uspił mi malucha więc mam babski wieczór:-D:-D:-D
wiecie co?-rozwalił mi się telefon:zawstydzona/y::wściekła/y: mężuś mi przygniótł jak kanapę rozkładał a prędzej Kuba sie nim bawił wpadła mu między kanapę a ten mój mężusio doprawił i....wyświetlacz mi poszedł!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: teraz widzę pół ekranu nie mogę czytać ani pisać smsów nie mogę go rozsunąć nawet!!! :szok::szok::szok: BUUUU!!!!

ATRA-no muszę coś z tym alergologiem zdziałać bo zła na babę jestem!!! że szok.
maść jest bez recepty.wiesz my mamy spokój ciszę ale czasem brak mi tu właśnie kogoś (jakiejś młodej mamy żeby sobie pospacerować tak po prostu pogadac...)no ale nic na siłę!:-) aha-oczywiście że chcielibyśmy należeć do tego klubu "ZAMKNIĘTYCH" :-) ale musisz nam kochaniutka powiedzieć jak to się robi?i co? zeby tam się wdostać????:tak::happy2: no i czy można? bo my tak od niedawna tu bywamy a może to trzeba jakiś staż odbyć?co?:happy2::confused:

reklama
Ja już wykąpana, wszystko co możliwe na twarz nałożone (muszę przyznać, ze ostatnio dość mało czasu poświęcałam na zadbanie skóry) wcinam jabłoko... A mąż już w wyrku.

to tak jak u nas -moi chłopcy też już spiochają idę i ja zaraz się poprzytulac;-)
Atra-czekam na wieści o tym wdostaniu się na zamknięty.

BUZIOLE kobitki ide robić aaaaaa......

Mnie znowu głowa nawala wiec ide do łóżka
Filip jeszcze się bawi... chyba mu przechodzi choroba:)

Miłego wieczoru dziewczyny
Dobranoc

Hej hej :)
No wreszcie jakoś gwarno sie tu zrobiło.
Myślę, że nasze "stałe grono" bez problemu może wejść na zamnknięty...a nowi będa musieli się wkupić hehehe
Kinga, Agnieszka, Kasia dostałyście coś na pw? Bo dokładnie jeszcze nie wiem jak te zaproszenia rozesłać....

Kinga dobrze, że Filip lepiej się czuje :tak: A ty jak?

marta Filip lepiej ale jeszcze kaszel go męczy. A ja dopiero sie u mnie zaczeło niestety.

Ja nie dostałam wiadomosci prywatnej:no: i nie wiem nadal jak z tym zamknietym...

Teraz powinno być dobrze.
Na pw powinnyście mieć zaproszenie do grupy :-)
A działy (jaie tylko chcecie) można zakładać w grupach społecznych (w tym przypadku w mazurskich mamach).
Tylko w taki sposób można założyć zamknięty wątek czy dział...

Kasiamaj...tak patrze na miejscowoś w której mieszkasz... To nie jest gdzieś koło Działdowa? Czy czasem tamtędy ja nie jadę do W-wy (jak jadę pociągiem)?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry