Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

od 9-15 kg czy jakoś tak. Adaś nie jest uczulony na nie ale jeszcze za duże, ale super sprawa bo w więcej swobody w tych pieluchomajtkach niż w zwykłych pieluchach. jutro jade do Reala może wyczaję jakąś promocję na pampersy :-)
Dzisiaj dziecko z czołagało mi się z maty i przywaliło głową w krawędź stołu
jaki był płacz a ja na sekundkę akurat poszłam do kuchni:-( Teraz śpi po obaidku bo jeszcze dzisiaj nie spało. Także mam chwilę dla siebie . M już w pracy także na razie sie obijam.O Klubie Kangura
* Kluby Kangura to spotkania Rodziców, którzy noszą swoje dzieci w chustach oraz zainteresowanych tematem świadomego rodzicielstwa. Działamy aktywnie w kilku miastach w Polsce.
* Chcemy promować ideę noszenia dzieci, pokazać innym zalety używania, a także możliwości wykorzystania kawałka materiału, poćwiczyć prawidłowe i bezpieczne sposoby wiązania chusty oraz przybliżyć tradycje noszenia w Polsce i na świecie.
* Spotkania w Klubie Kangura to także dyskusje na wszelkie tematy związane z rodzicielstwem, rozmowy o naszych codziennych radościach i troskach. Wspieramy się oraz wymieniamy doświadczeniami na temat wychowania i rozwoju dzieci.
Zapraszamy na spotkania!

termofor w kształcie serduszka w napisem I LOVE YOU 

bo zawsze w nocy narzekam że mi nogi marzną hehehe i wiecie co że takiego prezentu to bym się nie spodziewała :-):-):-) i dorzucił kasę na zakupy 

już jesteśmy w domku zawiozłam sis do szkoły Kubuś spi,zrobiłam sałatkę i już mam chwilkę czasu dla Was! 

a co sobie kupisz za tą kaskę???
A te pieluchomajtki to są firmy baby dreams w opakowaniu czerwonym i są jakosciowo bardzo dobre prawie identyczne jak pampersy tylko o polowe tansze bo ja za 25 sztuk zaplacilam niecale 23zl natoamist 50 sztuk kosztowalo niecale 28 zl. Zaraz zrobie fote i wrzuce...