reklama

Mazurskie mamy !!!

hehehehe ja też szukam nocnika na alegro:-p ciekawe dlaczego:rofl2:
ale mi Liwus smaka narobiłaś;-) rybkę zrobię na piąteczek:tak::tak: kochana na pączuszki nawet jak mnie nie wpuścisz, to siłą sie wedrę:-p powiedz tylko kiedy M przyniesie, to na skrzydłach przylecę:rofl2:
A moja Antolka wstała o 21szej i poszła z jakieś 20min temu spać i dalej jest maruda....:(

reklama
No ja chyba Tosika kupię taki zwyczajny nie grający , ale może dziewczyny coś podpowiedzą..jakie Wy macie? I kiedy zaczęłyście sadzać?

Tosika daj Antoli ibuprofen dla dzieci jeśli masz i posmaruj dziąsełka żelem. Może to ząbki idą i boli...

Ostatnia edycja:
Hej!

marta i jak szafa? zadowolona jestes? :happy:
tosika bedziesz robiła tą pizze? ;-):-)

Ide sie zebrać i na miasto z Filipkiem
zima do nas wróciła...
Miłego dnia dziewczyny! :blink:

Hej dziewczynki z rana:tak: tak to ja ranny ptaszek:szok: też jestem w szoku, ale miśka dzisiaj wyjątkowo wstałaa o 8.30:szok::-D
Kasia napisała mi wczoraj wieczorem usparwiedliwienie, ze coś źle się czuje, coś ją łapie i idzie przepędzać wstrętnego wirusa:-) więc myślę, że damy dzisiaj Katiuszce labę, ale tylko dzisiaj co??:-p Bo nam tu smutno będzie:tak:
Liwus ja chyba też kupię zwyczajny nocniczek:tak: Kornelek pamiętam miał taki grający ale on nie mógł się przy tym skupić, a ten grajek przez zręczne rączki synka i tak szybko się spsuł:baffled:
Kinga jutro będę robić, bo składników nie miałam, powiedz mi tylko czy np. jak pieczarki kładziesz na pizze to surowe, czy trzeba je wcześniej np. poddusić?? i co jeszcze do niej kładziesz bo ja mam pustą głowę i zero pomysłów?? Ale Kornelkowi niespodziankę zrobię:tak: tylko czy mi wyjdzie??
Aga, Atra pobudka!!

Ja też tylko na chwilę zaraz lecę do Babci potem spacerek z małym i obiad także będę wieczorkiem.
U nas dzisiaj nocka dobra, Młody się obudził o 9:15 :-D
No to lecę,
miłego dnia dziewczyny.

Kurcze ale ja Tobie Liwka zazdroszczę takiego spanka, ja nie mogę narzekać bo mała też lubi sobie pospać (tylko ona w nocy budzi się 5-6 razy na cycusia, pociamka i dalej myka spać, ale mamusię zdąży przebudzić;-)
Martusia trzymajcie się, kochana! może inhalacje zrób małemu?? Wiesz mój Kornelek jak nie tolerował antybiotyku, to wymiotował, to może Jakubek jest uczulony na ten antybiotyk? Całuski dla Twojego bąbelka od cioci!!

reklama
HEJ MOJE KOCHANE

jestem i ja-przyjechalismy do dziadków.jeśli chodzi o moje samopoczucie-to dziś jest lepiej wczoraj myslałam że mnie dopadła jakaś grypota-ale to może była tylko głupota...?
w każdym razie dziś mam się trochę lepiej!!! odpuściłam sobie dziś aerobik.
do jutra zostajemy u dziadków.

Marta-dużo zdrówka dla Kubusia!!! a weż mu może na ten katarek posmaruj pod noskiem mascią majerankową -mają w aptece jest tania i kup olejek OLBAS można z niego inchalacje robić a ja Kubusiowi kropelkę na noc na pościel daję i lepiej mu się oddycha bo to taki zapach daje.(jak kiedyś były takie inchalatory w sztyfcie dla dorosłych)

Tosika-dziękuję kochana za usprawiedliwienie mojej nieobecności :tak: co do nocniczka to my mamy taki zwykły i jest the best-te grające to słyszałam że dzieci też się ich boją albo wkładają rączki jak zrobia siusiu żeby sprawdzić dlaczego to gra??? kumpeli mały wylał na siebie siuśki bo był ciekawy skąd ta melodyjka się wzieła :szok::-D:rofl2:

Kinga-jak się macie?

Liwus-jak tam u babci?i na spacerku?jak pogoda u Was?
mam pytanko odnośnie tego klubu kangura-napisz mi coś więcej jeśli możesz?

aha....jestem za tym żeby Liwus do nas na zamknięty zawitała!!!! -Marta-no....otwieraj drzwi :happy::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry